Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lovelasowa

Nail Tek II

Polecane posty

Gość lovelasowa

Przeczytałam, że jest to rewelacja...więc kupiłam...no właśnie, a teraz mam pytanie do tych co już używali... Po pomalowaniu paznokcie robią się takie...jakby matowe, czy można je po nałożeniu tego pomalować ?... ja tak zrobiłam, ale nie błyszczą jak zawsze....może po tym się nie maluje? Pomóżcie mi bo nie dostałam instrukcji obsługi ;) Wogóle nie mam pojęcia jak powinnam tą odżywkę stosować.

Gość lovelasowa
Czy naprawdę nikt nic nie wie? Przecież były tu osoby,które wypowiadały się jaki to cudowny produkt a teraz nikt nie wie jak to stosować? Już nic nie rozumiem...

Gość boniulka
Witaj Ja podczas stosowania odzywki nie malowałam paznokci,tylko kazdego dnia nakladałam po jednej warstwie odzwyki i tak az do 7 dni a potem zmywanie i znowu to samo.Z tego co czytałam dziewczyny malowały paznokcie juz na nałozona odzywkę a na drugi dzien normalnie nakładały druga jej wasrtwe juz na lakier. Pozdrawiam

Ja malowałam , uzywałam odżywki jako podkładu pod lakier :) troszkę zmatowiał ale i tak na wierzch kładę nabłyszczasz z filtrem uv :) naprawde pomogła mi ta odzywka :)