Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BERGA

przedluzanie i zageszczanie wlosow-nie,dziekuje!!!strata pieniedzy-sprawdzone

Polecane posty

Gość BERGA

Witam,chce wszystkie kobitki przestrzec przed zageszczaniem i przedluzaniem wlosow,przed 5 tygodnialmi mialam wstawione 25 pasemek naturalnych wlosow o dlugosci 30 cm.Metoda ta polega na podgrzaniu masy i doczepieniu jej do wlosow u nasady glowy.Wlosy sa gesciejsze,grubsze i na pierwszy rzut oka wyglada to fajnie,ale to nie wszystko,pierwszy horror to trzeba spac w zwiazanych wlosach,zlaczenia wlosow bardzo bola,wlosy sie bardzo plancza i konce wygladaja,jak pedzel!!!Katastrofa,kupa forsy wydana bo 100 euro,w przeliczeniu na pl 400 zlotych za 25 pasemek.Wymiana nastepuje po 8-9 m-cach.No tak,ja wyjelam po 5 tygodniach i stracilam wiele moich wlosow,takze interes sie nie oplacil,chcialam miec gesciejsze wlosy a w koncowym wyniku mam ich jeszcze mniej.W poniedzialek przychodzi fryzjerka do mnie i zcina mi wlosy krocej zeby doszly do siebie.Takze warto przemyslec,ja Wam odradzam,lepiej byc taka,jak nas stworzyl Pan Bog i zadowolona. Pozdrawiam.

Gość a jak się je rozczesuje

Gość BERGA
dostaje sie specjalna szczotke i nie ma zadnego problemu z rozczesaniem.

Gość BERGA
gorzej jet z myciem,nie mozna tak dobrze glowy szorowac,jak sie by chcialo,delikatnie z tylu a z przodu na czubku glowy normalnie,skomplikowane jest to wszystko

Gość a jak się je rozczesuje
dzięki za rady. zastanawiałam się, ale jednak zrezygnuję.

Gość BERGA
100 euro za 25 pasemek za 30 cm dlugosc,a nie za cala glowe

Gość BERGA
wlasciwie za zageszczenie a nie przedluzenie

achaaa:)) a to przepraszam:)) bo stowe to ja prawie place u swojego fryzjera za pasemka i sciecie...:/ pozdrawiam

Gość BERGA
taaak zgadza sie,za pasemka i sciecie placilam 85 ,ale teraz na szczescie znalazlam fryzjerke i przyjezdza do mnie prywatnie i place 30,a to jest roznica, papatki :-))

Gość chanelka
no ja w piatek przedluzam sobie wlosy .moje kolezanki tez przedluzaly metoda naturalna,wszystko jest ok,pod warunkiem ze sie o nie dba i ze wlosy sa dobrej jakosci.podstawa to szczotka no i odpowiednie kosmetyki.a co do zwiazanych wlosow podczas spania to nie jest przeciez problem.mozna sie przemeczyc zwlaszcza ze jak wstaniemy mamy super fryzurke i co najwazniejsze jeszcze lepsze samopoczucie.Pozdrawiam

Gość sysuniaiza
witam mozecie mi podac namiary na jakas sprawdzona fryzjerke ktora przedluza wlosy bo wlasnie mam zamiar

Gość o kurde a WERONISIA ROSATI
zagęścila sobie i przedłużyła włosy za 6 TYSIĘCY ZŁOTYCH, ale idiotka przepłaciła:D

Gość aneti
mam krociutkie wlosy i chcialabym je przedluzyc prosze powiedzcie mi jak ktos wie jaka dlugosc swoich wlosow musze miec zeby mi przedluzyla wlosy fryzjerka?