Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goraca kobitka

do mezczyzn

Polecane posty

Gość goraca kobitka

panowie powiedzcie szczerze gdyby wasza kobieta, zona zaproponowala wam trojkaciek z kobietka zrobilibyscie to czy nie?

Gość Zadziwiony
Nie pytaj ....... Mniam!

Gość goraca kobitka
no wlasnie, zrobilbys to bez oporow przy zonce? czy jednak troche bys sie krepowal

Gość Zadziwiony
Ostatni moj trójkacik miał miejsce w Domu Spokojnej Starości. Pracuje tam jako salowy,ale daje sie wykorzystywać seksualnie dwóm pensjonarjuszom.Szczególnie pan Roman lat 86 ma takie wspaniałe uda.Jeszcze owłosione :-p

Oczywiście, że bym się zgodził. Ale tylko wtesy jak jedną z nich byłaby vredna, a drugą niuniaa :P

Gość goraca kobitka
Z pozoru temat banalny, ale jesli glebijej wniknac w temat nie jest to takie proste ze swoja kobieta, badz zona

Gość Zadziwiony
Jeśli masz apatet na kobiety, myślę, że mąż nie będzie zawiedziony Twoją propozycją .... A jak jeszcze zaczniesz zmieniać partnerki .... Zostaniesz najlepszą żoną, zobaczysz :-))

Gość goraca kobitka
oczywiscie chcialabym sprobowac,tylko ciekawi mnie jak facet postrzega ta druga kobietke, bo niby kocha swoja, a ta druga to ....no wlasnie kto?dla mnie bylaby tylko dla dobrego orgazmu

Gość Zadziwiony
Dla niego też. 100%

Gość goraca kobitka
wiesz gdybym byla tego pewna w 100% zrobilabym to od razu i oczywiscie nie z jedna, ale nie pociaga mnie tylko z kobieta, ale w trojkacie oczywiscie

Gość goraca kobitka
a nie chcialbys dwoch laseczek w lozku, ktore by cie piescily?

Gość Ziuta bez buta
burak!!! ale Cie wytropiłam skubańcu, ładnie sobie pozwalasz, ciekawe, czy vredna by sie na to zgodziła? raczej wątpie...a niunia na takie bajery też nie pójdzie, bo sobie żele połamie. ona tylko leży i obmyśla, co różowego jutro założy...

Gość ggg
a ja mialem z zonka trojkacik, milo wspominamy, szkoda tylko,ze nie chciala sie z nia calowac, reszta byla ok