Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biały tulipan

Czy była ktoras w zwiazku z młodszym facetem??? Plusy i minusy takiego zwiazku..

Polecane posty

Gość Gość

Ja mam 30 on 24. Przystojny,  wysoki,  zarabiamy tyle samo. Mieszkamy razem już 1,5 roku. I myślę że mamy dobry związek,  bez kłótni,  nasze rodziny nas lubią i akceptują. Ale w życiu nie chciałabym ślubu albo rodziny. Uważam,  zwłaszcza po moich przeszłych doświadczeniach, że jak układ jest dobry i działa to nie ma co tego na siłę psuć. 

Gość Gość

Dzieci też nie chcesz?

Jak jemu się zachce mieć dzieci po trzydziestce to znajdzie dziewczynę dużo młodszą od ciebie i ozeni się z nią w pół roku.

A ty zostaniesz sama, stara, bez szans na rodzinę.

Gość Gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Ja mam 30 on 24. Przystojny,  wysoki,  zarabiamy tyle samo. Mieszkamy razem już 1,5 roku. I myślę że mamy dobry związek,  bez kłótni,  nasze rodziny nas lubią i akceptują. Ale w życiu nie chciałabym ślubu albo rodziny. Uważam,  zwłaszcza po moich przeszłych doświadczeniach, że jak układ jest dobry i działa to nie ma co tego na siłę psuć. 

Ten układ działa tylko do jego trzydziestki.

Po trzydziestce takie jak ty wymienia,się na młodsze i zakłada z nimi rodziny. Sorry.

Gość Caina
29 minut temu, Gość Gość napisał:

Ten układ działa tylko do jego trzydziestki.

Po trzydziestce takie jak ty wymienia,się na młodsze i zakłada z nimi rodziny. Sorry.

Ja 42, on 32. Poznalismy sie jak mielismy 36 i 26. Slub wzielismy jak mielismy 40 i 30. Corka urodzila sie 5 mcy temu :)

Gość gość
Dnia 24.11.2017 o 18:16, Gość gość napisał:

Mój ma ok. 30. Ja prawie 40. Wyglądam na 28. Ale i tak dziwnie wyglądamy, bo on wyglada na 22, w porywach na 18, choć łysieje ;)

Mój nadal trwa :)

Gość Gość

Starsze kobiety tylko dla desperatów.

Gość Gość

Na starej piczy młody chooj się ćwiczy!!!