Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyjaciolka od serca

bol w innych pozycjach niz misjonarska po porodzie

Polecane posty

Juz minelo ponad dwa lata, odkad urodzilam dziecko, ale ciagle mam dyzkomfort przy seksie w innych pozycjach niz tradycyjna...na jezdzca boli, lyzeczkowa boli, na siedzaco i stojaco ie wygodnie, od tylu mecze sie raczej i boli,..co jest?!?!?! kiedys moglam w kazdej sie kochac z mezem a teraz tylko jhedna.. :( czy tylko ja tak mam? czy sie tym niepokoic?

Gość groove
tez tak mam tylko ze ja rodzilam rok i 3 m-ce temu..mam nadzieje ze przejdzie.w ogole spadek libodo straszny i suchosc... :-( Chcialabym zeby bylo jakos lepiej ale to nie takie proste..niestety...

Ja bym posżła do gina bo skoro wcześniej nie miałaś takich problemów to widocznie coś jest nie tak

ale co taki ginekolog moze? pewnie powie ze to kwestia szwow..a jak mnie po porodzie szyli to polzna powiedziala, ze zostaly mi one bardzo dobrze zalozone...Kurcze...smutno mi ze nie moge sie cieszyc seksem jak kiedys. Groove-i tez mam suchosc i spadek libido. :(

Gość koko dżambo
ja tez tak myslelam ze mam...do wczorajszego wieczoru.Pierwszy raz w zyciu szczytowalam w innej pozycji niz klasyczna!