Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak zwykle pytam o cos dziwneg

PACHY....no ale moze ktos wie?

Polecane posty

o... jak modelki to robią i ogolnie kobiety ze maja takie ladne...pachy? no moze to i dziwne, ale moje pachy nie wygladaja jak tych babek na zdjeciach..:(

Gość 111
to właściwie dotyczy wszystkich miejsc,które wymagaja depilacji,modelki nie maja zadnych krostek,zaczerwienień itp.

Gość paszka
ja słyszałam ze pudruja,ale nie wiem czy to prawda

taaa...gdyby nic nie mialy to by bylo nie fair...;) wiem ze np. posladki pudruja:D:D:D

Gość ehhhhhh
jezuuuu...czy wy dalej nie rozumiecie, że modelki na wszystkich zdjęciach są wyretuszowane. I nie znadziecie na nich anie krostk, pieprzyka ani żadnej plamki!!!. W rzeczystości jest to niemożliwe!

Gość a może wosk
;) Jak wtedy wyglądają pachy??

Gość ech kobiety puchy marne
jak nawoskowane....CHYBA

Gość no a co jak
sa pokazy?? to nie retusz!!!

Gość ale w czym problem
?? akurat ta depilacja nie robi kłopotów, stanów zaplnych, krostek itp :p może napiszę swój sposób: na 2-3 godziny przed depilacją użyć Rexony w sztyfcie, o tej: http://esentia.pl/servlet/SNFProduct?p_pid=27150&session=fdddc7b5a7016814 a potem ( oczywiście nie zmywając sztyftu, to ważne ) depilatorem pozbyć się tego co trzeba ;) i problem z głowy. Aha 1 raz w tygodniu piling ( jakimś łagodnym kremowym pilingiem do twarzy ) no i macie modelkowy wygląd :)

nie wiem, moze chociaz raz w zyciu mi sie po szczescilo ale ja nie mam zadnych problemow z pachami :P zadnych krostek itd... a gole zwykla zyletka, i to czasem \"na sucho\" jak sie spiesze :P:P

poszczescilo* kurde juz nie ta godzina dla mojej glowy :P

Gość chcesz miec ładne pachy na
zdjeciach? sciagnij sobie photoshopa i uzyj filtru MEDIANA supeer efekt!!! idealnie:):)

Gość Sabinosss
serio po Rexonie robisz depilatorem??? Ja nigdy tak nie próbowałam. Ale mam koleżanki które mają takie pachy idealne, jakby nigdy nie urosły im tam włosy!! A u mnie jest odwrotnie ;(

Gość Kornelkaaaaaaaaaa
Ja tez mam ten proble.ciemny mocny zarost,ratuje mnie tylko depilator albo wosk,bo maszynka nie daje rady,na drugi dzien sa widzoczne i pacha jest ciemna.A na dodatek mam gryga skore pod pachami i skora ma jakby faldki,marszczy sie i to brzydka wyglada.to nie wyglada ladnie.nie wiem jak sie ich pozbyc,moze odsysanie tluszczu z pod pach?