Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta..12345

jak pozbyc sie tego nad gorna warga? buu

Polecane posty

Gość kobieta..12345

no wlasnie.. macie moze jakies sprawdzone sposoby by sie go pozyc na zawsze.. nie jest bardzo widoczny ale mnie to krepuje bo ja go widze jakprzygladam sie dokladnie w lustrze:/ pomóżcie..

Gość bardzo prosze o odp
nie pozybwaj sie a poprosu rozjasnij:) Polecam creme hair bleach od sally hansen naprawde dziala i zupelnie wybawil mnie z kompleksow:)

Gość dudux
albo depilacja woksiem u kosmetyczki. Problem z głowy, na długi czas.

Gość zola manola
tylko nie gol bo dopiero będzie problem rozjaśnij może jak nie tym co podała koleżanka to wodą utlenioną napewno rozjaśni i osłabi, pamiętaj nie gol moja córka miała też ten problem........

Gość kobieta..12345
mam nadzieje ze po tych srodkach nie bede miala zaczerwienionej skory w tym miejscu bo to bylby juz koszmar:P a co do "creme hair bleach " to gdzie to mozna kupic? i ile kosztuje?

Gość bardzo prosze o odp
kupisz go nr w galerii centrum:))) badz wszedzie gdzie sprzedaja produkty sally hansen a kosztuej 30 zl jest naprawde swietny ! Sprobuj bowiem warto, bo depilacji wloki tak czy inaczje wyrosna znowu..i ciemne..wiec widoczne...

Gość katrixa
ja też mam ten problem.Jestem właśnie na etapie depilacji laserowej.Miałam już 3 zabiegi i efekt widać-poprostu ich nie ma!!!I nie rosną.Jest to kosztowne-cena zabiegu 120zł i troszke boli ale koniec z tym problemem raz na zawsze!