Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

milla_21

Dobry fryzjer w Piotrkowie Tryb.?

Polecane posty

Gość heja Piotrków
dobry jest Paweł i Bogusia z Ateby na Słowackiego 20. Rewelacja, jeszcze nigdy nie spieprzyli mi fryzury :). Najlepiej zadzwonić i umówić się. Podaję kontakt 44 649-66-10 i pozdrawiam Piotrkowiankę :)

hej! witam cie serdrcznie:) z ateba mam troche niemile przejscia, bylam tam kiedys u niejakiego pana marcina (taki z ruda ekstrawagancka fryzura) i nie bylam zbytnio zadowolona:( ale moze wybiore sie do tych co mi polecilas!

Gość mila28
bylam u moniki czy magdy taka mala robi nawet ok ale nie ma szacunku do ludzi olewa kazdego chyba kasa do glowy uderzyla

Gość fgjyfc
jakis salon na wojska polskiego ponoc dobry, nie jakis osiedlowy tylko taki wiekszy,nowoczesniejszy ale nie wiem w ktorym to miejscu przy slowackiego u gredki ponoc niezle jest i w polomarket

Gość dorota 454
Exusive salon slowackiego 24 dobry fryzjer tomasz tel 696-049-643 nawet w niedziele przyjmuje

Gość k_k
Cześć Dziewczyny !!! Napiszcie czy ten Paweł lub Bogusia to jeszcze a Atebie pracują, czy już mają coś swojego !

Gość mohita
najlepsza na świecie jest Magda pracowała w Atebie ale gdzieś zniknęła poszukuję do niej namiarów jeśli ktoś wie proszę o kontakt. Obcinałam się u wielu fryzjerów z Piotrkowa, każdy był z polecenia więc tak naprawdę chyba zależy co się komu podoba, nigdy Magda mnie źle nie obcięła ani nie ufarbowała

Gość ewa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
magda wyjechala z piotrkowa , odciela sie od ateby przez jej zdaneim niezbyt wysokie zarobki. z tego co wiem wrocila do swojej rodzinnej miejscowosci.

Hej odświeżam temat,czy może jest tu jakaś dobra duszyczka,która mo9ze mi polecić dobry zakład fryzjerski w Piotrkowi Tryb.? dziekuje bardzo za pomoc:)

Gość Doma982
Mam problem. Muszę szybko znaleźć dobrego fryzjera w Piotrkowie Trybunalskim, żeby naprawić nieudaną "wizję" mojego poprzedniego fryzjera. Pomóżcie! Polećcie kogoś kto nie zapsuje mi wyglądu na następne kilka miesięcy, a go ozłocę!

Gość Julia W
Witam! Dziś byłam w Coco Clinic(za Alior Bankiem) i ścinałam tam włosy,Muszę przyznać ze jestem bardzo mile zaskoczona rezultatem.Obcinała mnie pani Monika.Bardzo fachowa osoba!Polecam serdecznie.

Gość gość
Ja chodzę do Karen Matushi w Misterze. Jest b. dokładna włosy mi się dobrze układają

Gość gość
Atebe jak najbardziej odradzam! Co do uslug może nie najgorsza lecz atmosfera jest poniżej krytyki. Wchodząc ścina Cię od góry do dołu banda mało urodziwych ale zrobionych "pań". Szanujacy się salon nie pozwoliłby na takie podejscie do klienta.

Gość gość J
Odswieżam temat i błagam o polecenie dobrego fryzjera a konkretnie o dobre uczesanie ;-)