Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krystian lutownica HP-384 12V

czym chłopaki depilujecie sobie okolice intymne?

Polecane posty

i czy w ogóle to robocie? a jak dziewczyny się na to zapatrują? depilować się czy nie???

depilacja to podstawa!!!dla mnie to zachowanie higieny,zreszta moj chlopak lubi jak jestem wygolona:D

Gość Dziewczyny...
Ale pytanie tyczy się depilacji u FACETÓW jak rozumiem

Gość świński mulat
a ten se lutownicę na allegro kupił i szpanuje :P

dziewczyny -tak chodzi oczywiscie o depilacji MESKICH okolic intymnych! swinski mulat -wcale nie na zadnym alegro bo lutownica to po prostu moje nazwisko a ten symbol na koncu to moja xywka czyli symbol rakiety jaką Jurij Gagarin obleciał ziemię w 1956roku, jakbys się trochę interesował kosmonautyką tobyś wiedział takie rzeczy głąbie

no dobrze niech wam bedzie przyznam się: ja, podszywacz przejebałem sobie życie i teraz nie zostało mi nic więcej ponad siedzenie na forum erotycznym i wspomagając się hektolitrami dawkami kawy rozpuszczalnej z lidla w cenie 4,89 za słoik i wypisuję podszywy jedna po drugiej bo lepsze to niż widzieć na sobie te ludzkie spojrzenia pełne politowania tylko z powodu tego, że wpadłem w wieku lat 2óch pod cięzki wóz opancerzony Wilk-32P na poligonie w Kartuzach :(

Gość krystian Iutownica HP-384 12V
krystian: współczuję jeszcze bardziej

Gość krystian Iutownica HP-384 12V
i zapomniałem dodać, że brzydzę się przecinkami, bo są one niezwykle podobne do plemników, które zaludniają moje przestrzenie międzyzębowe, której to przypadłości nabawiłem się w czasie orgii rezerwistów w WC na dworcu w Kartuzach, gdy wracałem z woja.