Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

CZEKOLADKA_86

Szampon do przedłuzonych wlosow!! HELP!!

Polecane posty

Przedluzylam se wlosy metoda keratynowa i fryzjerka mi powiedziala by nie uzywac szamponow z proteinami, tylko bez nich. I jakie to sa szampony????????????????????????????????????

a ja przedluzam wlosy od dawna, z ty,ze moje sa syntetyczne, myje i traktuje je tak sao jak normalne ;] jestem zachwycona :P i nie zamierzam sie pozbywac wloskow jeno wymieniac, bo przysiegam,ze NIKT sie nie kapnal, ze to nie moje owlosienie ;P ( no, jedna kumpela, ale byl to wynik wystajacego zgrzewu po 3 miesiacach nie wymieniania ) ;P swoja droga ja mam robione metoda : warkoczyk u nasady, klej, zgrzew ;p najlepsza jaka mialam ;] nic nie widac,a wlosy trzymaja sie do usranej rozami ;P w sumie pyt bylo o szampon,ale jak juz mowilam ja uzywam wszystkich, jedynie kupilam plyn do wlsow syntetycnzych DAMA za 14 zl ;p nie wiem,czy cos daje,ale uzywam,bo jest cholerenie wydajny ;p

Gość ciekawi mnie to
lampka a co ile zmieniasz włoski i ile Cię to kosztuje ??

staraj sie myc zwyklym szamponem,stosuj odzywke i pamietaj o dokladnym splukiwaniu bo beda klopoty przedluzam wlosy sobie i klientkom od jakiegos czasu spostrzeglam ze najlepiej nosi sie syntetyk z dome z warszawy i damy ze zdunskiej woli