Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkkkkkkkkkkk

tabletki i krwawienia

Polecane posty

Gość kkkkkkkkkkkk

dziewczyny mam pytanie. biore tabletki novenytte 2 miesiace i mam pewnien problem. przy pierwszym opakowaniu miałam krwawienia przez jakies 12 dni potem wszystko zanikło i w czasie 7-dniowej przerwy nastą piło normalnie krwawienie które trwało 5 dni. okres sie skonczył tak prawie i zaczełam brac drugie opakowanie jestem przy 12 tabletce i pojawiło sie to co zwykle dzieje soie u mnie przed dostaniem okresu zacząl mnie bolec brzuch i znów krwawie a jaeszcze mi pozostały dwa tygodnie i co to znaczy? przepraszam ze tak duzo napisałam

Gość kkkkkkkkkkkk
dziewczyny prosze odpowiedzcie mi na to pytanie

Gość soloweczka
przez 3 pierwsze cykle brania tablteke mogą sie dziac rozne rzeczy z organizmem !!wiec sie nie martw!

Gość novyn
Moja kolezanka przy tych tabletkach tez tak miala....Ale nie przez pierwsze 3 cykle...tylko ciagle jakies jaja z tymi tabletkami byly...po roku rzucila to dziadostwo ;)

Gość midka
no ja wlasnie wzielam 2 tabl novynette, zmienilam po pol rocznym barniu CILESTU, poki co nie miewam zadnych plamien, krwawien. zobaczymy co bedzie pozniej. zaniepokoilam sie tym co mowicie, no ale to sprawa indywidualna wiadomo.

Gość kkkkkkkkkkkk
dziekuje dziewczyny. dzwonilam dzis do gina i powiedzial mi ze przez 2 miesiące to bedzie normalka. dopiero przy trzecim opakowaniu powinno juz byc git. teraz to jest spowodowane tym ze te tabsy maja malao hormonów