Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet__________

Jakich facetów lubicie kobiety?

Polecane posty

Gość facet__________

Gość facet__________
co masz na mysli mowiac konkretnych?

Gość kasjopeja a
konkretnuch zdecydowanych używających mniej kosmetyków niż ja ambitnych a resztę mam w dupie

Gość dotyk Aniola ...
umiejacych zachowac sie w kazdej sytuacji szczodrych ale bez przesady oczywiscie przepraszam, ze ten temat ale: meskich w lozku czyli dominujacych - zdecydowanych, czulych z POCZUCIEM HUMORU

Gość facet__________
no wciaz nie zostalo sprecyzowane co z ta konkretnoscia zdecydowanych hm no ciekawe czy sa tacy w 100% zdecydowani albo w 0% pewie po srodku no z tym ze mniej kosmetykow to najmnijeszy problem ambitnych...ale czynnie czy biernie:)? reszte masz w dupie no ok..niezle:)

Gość facet__________
ha któż umie sie zachowac w kazdej sytuacji, nawet najlepiej zaprogramowany robot moze nie byc do czegos przygotowany:) szczodrych...chm nie pierszy raz to slysze ale jakos to mnie nie dotyczy wiec moze dlatego jakos nie kumam:) dominujacych...chm ciekawe czy kazda ma takie gusta...no ale jesli..hmm dominujacych....hmm no coz moze czasem...w sumie ..bardziej tak niz nie , no bo co ulegly mialbym byc no bez przesady to nie jest zabawne:) zdecydowanych..czy to sie juz czasem nie powtarza..ach powtarza sie...:) czulych..no tak ale za duzo czulosci to sie moze obrucici chyba przeciw facetowi... a poczucie humoru tak fajna sprawa no tylko ze moze to byc oryginalny humor:)

Gość kasjopeja a
ambitnych - czynnie,a co po bierności,pusta paplanina facet - to dzikus ma być,upolować,zadupczyć /no oczywiście ze mną/ a później spanko i poranny "wschód słońca" - tego kobiety /przynajmniej takie pogięte jak ja oczekują/ :D

Gość Guscia
jaki facetow? Normalnych drogi Panie facet, takich co to nie musza udawac kogos kim nie sa zeby sobie podreperowac ego, takich ktorzy potrafia uronic lze, ktorzy potrafia przyznac sie do bledu...ktorzy potrafia sluchac i po prostu byc w kazdej sytuacji...co jeszcze? Pewnie ze musi miec to cos w urodzie, nie bede mydlic oczu, piekno to pojecie wzgledne, ale musi byc ciekawy tez dla oka...

Gość Na pewno
zdecydowanych,konkretnych,inteligentnych,wiedzących czego w życiu chcą,czułych,opiekuńczych,z poczuciem humoru i czy to tak wiele ?chyba tak niestety:)

Gość Konkretna
U mnie na przyklad duze szanse maja faceci, ktorym sie podobam...

Gość Miła72
Dla mnie najważniejsze jest żeby facet miał rozum i serce ...

Mówię ( piszę ) za siebie :-) - taki, który jest sobą i przy innych nie udaje \'\'ważnego\'\', lepszego itp. - wrażliwy, który nie przejdzie obojetnie gdy ktoś potrzebuje pomocy, wyciągnie rękę do drugiego człowieka. - niepijący, a właściwie nie upijający się. - taki, który potrafi być romantyczny, czuły. - nie przeklinający. - taki \'\'zwyczajny\'\' :-)

Gość Rymcymcym
jeśli chodzi o wygląd - to obojętne, byleby dbał o czystość i nie śmierdział jeśli chodzi o cechy charakteru - to taki, na którym można polegać, który umie przejać inicjatywę, gdy kobieta czuje sie zagubiona, potrafi być dyskretny (nie papla z kolegami o naszych łóżkowych i codziennych wybrykach), potrafi kobiecie dać pewność, ze nawet np. z kolegami na piwku w nocnym barze i tak mysli o swojej kobiecie, która nawet wtedy jest dla niego najważniejsza - oczywiscie w myślach, bo z kumplami nie będzie o tym gadał :-)) jeśli chodzi o wady i zalety - to złota rączka, może być palący, uparciuch z poczuciem humoru i autoironią. Dużo tego, ale taki to dla mnie wymarzony :-))

a ja lubie tych wylewnych, bo cholernie trudno jest rozgryźć faceta milczącego ;( oprócz tego cenię otwartość, uczciwość, przebojowośc, poczucie humoru podobne do mojego, inteligencję i ogólnie facet musi być męski, bo do zniewieściałych sierotek mam uraz psychiczny... ech, nie ma ideałów niestety, jak nie taka wada to inna, i nie wiadomo z którą łatwiej wytrzymać... :(

Gość antymacho
jednym słowem wszystkie cechy składają się w jedną całość, współczesne kobiety lubią macho

Gość Lubimy facetów
SZCZERYCH!!! SZCZERYCH SZCZERYCH SZCZERYCH SZCZERYCH i jeszcze raz szczerych. Nie lubimy kłamców, nie lubimy obłudników, zdradzaczy i takich tam. Normalnych facetów z głową na karku, poczuciem humoru, a niekoniecznie z forsą.... i tyle!

Gość antymacho
mimo wszystko to przykre co tutaj przeczytałem, utwierdza mnie to w przekonaniu że kobietom nieco się poprzewracało w głowie

Gość Lubimy facetów
nie rozumiem... mi się na pewno w głowie nie przewróciło. Ty chyba trafiasz na jakieś paskudne baby, po prostu

Gość agata678
moj w tych kategoriach sie miesci, a mecz w samotnosci tez czasem oglada....:)

Gość antymacho
niektore jedno mowia co innego robią, mowia jakiej to one milosci szukaja a przy nadarzajacej sie sytuacji ida spac z pierwszym lepszym

Chodzi o wyglad? Mieszanka Gerorge Clonney, david beckam, vin diesel ... uuuhhhmmmm

moj ideal ; szczery , opiekunczy , meski , z poczuciem humoru , ambitny (czynnie), inteligentny , pracowity , złota rączka , zdecydowany , odważny . A tak naprawde chodzi o o żebysmy się kochali i żebym mogła na niego liczyć .

Gość kobiety lubia
takich którzy się jeszcze nie narodzili ;-)

Gość Wake up
WOLNYCH ! A poza tym : inteligentnych , z poczuciem humoru , nieprzewidywalnych.

Gość bictheeeeeeeeeee
odwaznych i spontanicznych, tacy co idą za głosem serca nie ex i innych.

Gość a to ja
1 poczucie humoru 2 inteligencja 3 ciekawe zainteresowania 4 pewność siebie, ale bez przesady 5 czułość 6 męskość:) a z tych malo waznych, czyli cechy zewnetrzne, to lubie zadbanych i jak mają silne ręce :)))))

mam brzydki charakter---> tu sie nie zgodze, jestem wysoka a juz pare razy straciłam głowe dla niższych od siebie facetów:) i to były takie miłości na zabój, ze spać nie mogłam, jeść nie chciałam, miesiącami;) ile masz wzrostu?

oo tam:) jeśli charakter jest fajny, to wygląd sie nie liczy;) własnie teraz bardzo mi sie podoba jeden chłopak, brzydki jest bardzo, ale ma taki ujmujący charakter, ze nie moge go zapomnieć:) no i też jest niższy...