Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala_zalamana

czy ktos usuwal ciaze?!

Polecane posty

Gość mala_zalamana

jestem zalamana bo ...jestem w ciazy!w sumie juz mam swoje lata ale...wiem ze sobie nie poradze...boje sie:( i dlatego chcialabym sie czegos dowiedziec o takim zabiegu.Ile czasu trwa?czy dostaje sie jakies znieczulenie? ile moze kosztowac i do ktorego miesiaca ciazy mozna zrobic ten zabieg? Jeszcze na nic nie jestem zdecydowana...tylko pytam

Gość mala_zalamana
blagam o pomoc

Gość omo
Przecież masz 21 lat i pisałaś ze nie jesteś pewna czy jesteś w ciąży

jak zobaczylam ten obrazek to blagam cie tym bardziej nie zabijaj tego dzidizusia ona niczemu nie jest winne !!!jezeli uwazasz ze nie dasz sobie rade z wychowaniem to zawsze mozesz je oddac do domu dziecka takie noworodki szybko znajduja rodzine!!!!!!to napewno bedzie lepszy los dla niego !!!!blagam cie!!!!!nie mozesz byc przeciez az tak bez serca :(

Gość paryska
a co z ojcem dziecka ??nie moglby ci pomoc??

mala-zalamana---> Kochana, uspokoj sie na chwilke. To wcale nie znaczy, ze jestes zwyrodnialcem. Gdybys byla wyrachowana, nie napisalabys tu. Potrzebujesz pomocy. I dlatego piszesz. Rozumiem Cie - kilka miesiecy temu mialam sytuacje, kiedy myslalam, ze jestem w ciazy (na szczescie nie jestem) - pierwsza mysla bylo to, ze nie moge urodzic tego dziecka. Myslalam o zabiegu. Ale jestem jeszcze za smarkata - utrzymuja mnie rodzice, nie wyobrazam sobie uzbierac takiej kasy, a przede wszystkim zabic swojego dziecka. Jednak rozumiem Cie i szczerze wspolczuje... Nie chce, zebys traktowala moj post jako zachte albo przyzwolenie - masz wolna wole zrobisz jak zechcesz, ale zastanow sie czy wyczerpalas juz wszystkie mozliwosci, moze cos jeszcze da sie zrobic?? Pozdrawiam - 3maj sie i nie podejmuj ppochopnych decyzji.