Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce miec

tipsy_co i jak???

Polecane posty

Gość chce miec

ile kosztuja tipsy???zalozenie i uzupelnianie i co ile to sie robi????mozna nie miec ich takich dlugasnych tylko w miare naturlanie wygladajace???jesli ktos wie i mi powie to dzieki bardzo.

po pierwsze dlugosc wybierasz sobie sama-po przyklejeniu sa dluuugasne ale wlasnie po to zeby bylo z czego obcinac naturalnie wyglada tez taki rozowawy zel ja mam i wygladaja jak moje wlasne a cena z tego co sie zorientowalam zalezy od tego gdzie sie miesci salon -centrum lub jakies obzeza miasta ja mieszkam w mniejszym miasteczku i zaplacilam 70 pln w wiekszym miescie 10 kilosow ode mnie kosztuja juz OD 120 to jest cena za podstawowy paznokiec jesli chcesz miec jakies zdobienia np.cyrkonie to za to doplacasz a uzupelnia sie w miare potrzeby moje np.wystarczy ze uzupelnie raz na 3 tygodnie a kolezanka musi co 2 a innna jeszzce rzadziej

Gość chce miec
a ile placisz za uzupelnienie??

skad jestes?? jezeli jestes z gliwic lub okolic,to zapraszam!! zajmuje sie przedluzaniem paznokci zelem i akrylem profesjonalnie,koszt waha sie w zaleznosci od materialu jakim wykonujemy tipsy i ilosci zdobienien, od 50zl -65 z,pozdrawiaml