Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ajsjaa

JEŚLI SZUKASZ MIŁOSCI WEJDŹ

Polecane posty

Postanowiłysmy wspolnymi siłami stworzyc temat, gdzie bedzie szansa na spotkanie osób ktore szukaja milosci. Plan jest taki: 1. szukasz milosci ? wejdz 2. wpisz swoj nick kafeteryjny 3. napisz cos o sobie (skad jestes, ile masz lat, czego szukasz, co robisz na codzien) 4.podaj linka do tematow na ktorych bywasz, aby łatwiej mozna bylo z Toba porozmawiac UWAGA: jak ktos sie przedstwia to proponuje pisac duzymi literami O WLAŚNIE TAK PRZY UZYCIU CAPS LOCKA jak ktos chce pogadac to malymi ;) aby latwiej bylo sie polapac

NO TO WPISZE SIE TAK JAK BYLO W PLANACH :) MAM 21 LAT, JESTEM Z OKOLIC TROJMIASTA. NA CODZIEN STUDIUJE TURYSTYKE. JESTEM OSOBA AKTYWNA FIZYCZNIE, SPORT I REKREACJA ZATEM SA DLA MNIE ISTOTNE. JESTEM OSOBA KTORA CHCE ROZWIJAC SWOJE ZDOLNOSCI. KURCZE NIE WIEM CO WIECEJ NAPISAC, SPORO TEGO JEST ALE TAK DZIWNIE SIE CZUJE WYPISUJAC TE INFORMACJE. JESLI KTOS CHCE WIEDZIEC COS WIECEJ TO PROSZE PYTAC. :) POZDRAWIAM WSZYSTKICH Z TOPIKU Czy Wy też tak mieliście po spotkaniu w realu? http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3163327&start=1590 BARDZO FAJNA ZEBRLA SIE TAM EKIPA :) BUZKA DLA WAS! :*

Gość Niesmiała_
24 LATA ZACHODNIPOMORSKIE - DOKLADNIE SZCZECIN STUDENTKA- PRAWIE KOńCZE SUPER POMYSL TEN TOPIK :)

Gość POLECAM IIIIII
Forum o samotnosci..gdzie mozna spotkac swoja druga połowkę..podzielone na regiony :) http://free4web.pl/3/0,61702,default.html;jsessionid=4104E32AF0FBE2195B9E117270E7EFB4

Gość Twój strażnik
Cześć wszystkim. Mam 27 lat i ciągle szukam:-) Sympatycznej dziewczyny najchętniej z pomorskiego.

jest u nas osoba z pomorza :) mozliwe ze sie ucieszy :) czy ja nie prosilam o CAPS LOCKA ;> wiem wiem..sama popelnilam gafe ;)

Gość biały tulipan
widze ze dziewczyny zaczeły działac;) :)

no ba :) topik ruszyl i trzeba go rozkrecic :) ale widze niezle efekty :) brawo za pomysl kobitki :)

Gość biały tulipan
fajny pomysł;)

Gość biały tulipan
mam sie wpisaci zasilic konto;) ok;)

Gość biały tulipan
czuje sie troche jak na randce w ciemno przedstaw sie i le masz lat i powiedz cos o sobie :P Mam 25 lat jestem ze wschodniej polski :) chetnie poznam prawdziwego faceta ;) bywam na topiku czy wy tez tak mieliscie w realu....... pozdrawiam :)

Gość samotny 1
WITAM JESTEM Z OKOLIC WARSZAWY I TEZ SZUKAM

Gość biały tulipan
a dlaczego nie wpisałes wieku ???samotny1

Gość Bieszcz
A może być młodzik 18 ale z Bieszczad ;) ?

🖐️ Jestem z Górnego Śląska, 23 lata , szukam przyjaciół :) Czytam topik : Czy wy też tak mieliście po spotkaniu w realu, ale się na nim nie udzielam, bo narazie nie umawiam się z nikim przez Internet :P

Gość hehehehehe
jak nie poznan to szczecin to znow oklolice slaska zwariowac można pozastaje tylko przeprowadzic sie do jednego z tych regionow bo z wwa jest lipa

Gość biały tulipan
o przepraszam ja jestem wsch pl;)

wredna malpa, milo ze czytasz nasz topik :) udziel sie czasem, bo moze masz jakies pomysly sugestie. sama widzisz ze tam sa poruszane rozne tematy. :)

Gość samotny 1
sorry mam 33......

Gość hehehehehe
i 3 miasto jeszcze zwariowalem aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa juz pisalem skad

warszawa rozumiem? wybacz ale dziwna masz skladnie i nie bylam pewna czy o to Ci chodzi

Gość hehehehehe
każdy ma taka składnie na jaka zasługuje:P ale zgadza sie