OTO-JA-ŻONA 0 Napisano Kwiecień 23, 2006 Cały czas ją mam, i w dni płodne i nie płodne-poza tym nic nie piecze,nie swędzi-czy to normalne ?jak jest u was??zależy mi na obserwacji cyklu bo chcę zajść w ciąże a tu ciągle ten sam mlecznożółtawy \'\'śluz\'\'... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jessiii Napisano Kwiecień 23, 2006 tez mam ten problem :( a przez to mniejszą ochotę na igraszki :(eh pomoże ktoś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość soloweczka Napisano Kwiecień 23, 2006 dlaczego uwazasz ze to nie upławy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a_g Napisano Kwiecień 23, 2006 skoro nie upławy, nie grzybica [z tego co piszesz] to wypadało by sie udac do ginekologa. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie chce straszyc ale Napisano Kwiecień 23, 2006 http://www.resmedica.pl/zdart8003.html :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a_g Napisano Kwiecień 23, 2006 o cholera;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kora dębowa Napisano Kwiecień 23, 2006 to moga byc upławy spowodowane np przez nadzerke..czemu uwazasz ze to nie upławy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OTO-JA-ŻONA 0 Napisano Kwiecień 24, 2006 Nadżerka odpada-nawet nie ma zaczątków jej powstawania, cytologia 2 stopień czystości a rzeżączka to juz całkowicie nie na miejscu-mam stałego od kilku lat pertnera-męża zresztą który nie ma jej żadnych objawów więc wykluczam tę ewentualnoiść...a żółta wydzielina na wkładce nadal jest...nic nie swędzi,nie piecze,nie boli...dziwne to trochę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borowinka Napisano Kwiecień 24, 2006 askad wes ze nie amsz zaczątkow nadżerki??mam rozumiec ze byłas u ginekologa ..tak wiec nie powiedział Ci skad ta żołta wydzielina?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
OTO-JA-ŻONA 0 Napisano Kwiecień 24, 2006 tak,gin powiedział: \"taka pani uroda\"\' ale dla mnie to jest mało wystarczające wytłumaczenie..coprawda odkąd pamiętam była te żółta wydzielina ale tak bez powodu ma być ona ok?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość borowka Napisano Kwiecień 24, 2006 no tow takim razie "taka pani uroda" wszyscu to sie zastanawiamy co to moze byc ...czemu nie powiedziałas ze bylas u gin..?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach