Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OTO-JA-ŻONA

żółta wydzielina -nie upławy...

Polecane posty

Cały czas ją mam, i w dni płodne i nie płodne-poza tym nic nie piecze,nie swędzi-czy to normalne ?jak jest u was??zależy mi na obserwacji cyklu bo chcę zajść w ciąże a tu ciągle ten sam mlecznożółtawy \'\'śluz\'\'...

Gość jessiii
tez mam ten problem :( a przez to mniejszą ochotę na igraszki :(eh pomoże ktoś?

Gość soloweczka
dlaczego uwazasz ze to nie upławy???

Gość a_g
skoro nie upławy, nie grzybica [z tego co piszesz] to wypadało by sie udac do ginekologa. pozdrawiam

Gość kora dębowa
to moga byc upławy spowodowane np przez nadzerke..czemu uwazasz ze to nie upławy??

Nadżerka odpada-nawet nie ma zaczątków jej powstawania, cytologia 2 stopień czystości a rzeżączka to juz całkowicie nie na miejscu-mam stałego od kilku lat pertnera-męża zresztą który nie ma jej żadnych objawów więc wykluczam tę ewentualnoiść...a żółta wydzielina na wkładce nadal jest...nic nie swędzi,nie piecze,nie boli...dziwne to trochę.

Gość borowinka
askad wes ze nie amsz zaczątkow nadżerki??mam rozumiec ze byłas u ginekologa ..tak wiec nie powiedział Ci skad ta żołta wydzielina??

tak,gin powiedział: \"taka pani uroda\"\' ale dla mnie to jest mało wystarczające wytłumaczenie..coprawda odkąd pamiętam była te żółta wydzielina ale tak bez powodu ma być ona ok??

Gość borowka
no tow takim razie "taka pani uroda" wszyscu to sie zastanawiamy co to moze byc ...czemu nie powiedziałas ze bylas u gin..??