Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sanchez

W KTÓRYM DNIU DOSTAJECIE OKRES PRZY ODSTAWIENIACH ????????

Polecane posty

Gość sanchez

Chciałam zapytać w którym dniu dostajecie okres przy odstawieniu tabetek anykoncepcyjnych ?? czy jest to jakiś określony termin czy może nie ?? A może w ogóle go czyli okresunie być ?????? Prosze poradźcie :( czekam na pomoc każdej z was .

Gość zuzia lalka nieduza
Na początku był to 3 dzień. Teraz jest to 4. Podobno jak dłuzej bierze sie tabletki to okres przesuwa sie o jeden dzien. W moim przypadku to sie sprawdziło. Moja kolezanka za kazdym razem dostaje innego dnia. Czasami 3 dnia a czasami nawet 6 dnia

Gość sanchez
6-stego , hmm tylko czy jak ja niedostanę okresu w ogóle to może oznaczać tylko ciążę ????????????????? Może tak być że okres nie wystąpi w danej 7-dniowej przerwie ?

Gość sanchez
Prosze :( ja już załamana jestem bo polegam zmoim chłopakiem tylko na tabletkach , jestem pewna za nie ale jest zawsze jakeiś ale więc....... tabletki nie dają ani żadne inne zabezpoeczenie 100 % pewności więc prosze napiszcie jak to jest u was i czy mogłoby naprzykład nie wystąpić w ogóle krwawienie ?? Czekam a tu już 5 dzień z odstawienia ostatnio to miałam 4 dnia a teraz ?? czekam i nic i nic .....

Gość zuzia lalka nieduza
Pomyśl czy w ostatnim czasie nie miałaś biegunek, wymiotów, czy brałas jakies leki... przeanalizuj czy przypadkiem nie obniżyłaś nieświadomie skuteczności anty Czytałam kiedys na forum wypowiedź kogoś ze jesli wpadnie sie podczas barnia pigułek to napewno okresu sie nie dostanie podczas przerwy. Jednak pomietajmy ze forum to nie wyrocznia;) Zaglądałam do swojej ulotki i pisze "Jesli nie dochodzi do krwawienia w okresie przerwy w przyjmowaniu tabletek (choć zdarza sie to rzadko) mozna kontunowac leczenie, o ile wykluczy się ciąze w czasie pierwszych 10 dni nowego cyklu. Jesli do krwawienia nie dochodzi w czasie dwoch kolejnych cykli tabletki trzeba ostawic" Wynika z tego, ze moze sie zdarzyc brak okresu podczas przerwy, choć zdarza sie to rzadko

Gość sanchez
Miałam wymioty ale to po 3 godzinach od spożycia tabletki tzn że mogłam ją zwymiotywać ..... P.s jak to o ile wykluczy się ciąze w czasie pierwszych 10 dni nowego cyklu tzn mam zrobić w tych pierwszych dniach cyklu test ??