madziulka2307 0 Napisano Kwiecień 23, 2006 powiedzcie mi jak dlugie moga byc cykle??? moje sa dlygie tak do 31 dni a teraz juz 36 dzien a okresu jak nie bylo tak nie ma :(:(:( i zaczynam sie martwic moze jestem na cos chora albo cos w tym stylu:(:(:(:( doradzcie cos:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moja Historia 0 Napisano Kwiecień 23, 2006 Nie boj sie ;) to sie zdarza, ja czasem nie mialam po dwa miesiace. Idz do ginka, to wyregulujesz Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Kwiecień 23, 2006 Jak czujesz się dobrze, to chyba raczej wszystko u Ciebie ok i dostaniesz okres. No chyba, że możliwość ciąży jest? Ja spory czas chyba z kilka lat, miałam bardzo regularne 28 dniowe cykle. W licpu zeszłego roku, nagle mi się trcohę przedłużył cykl i teraz mam 29.30 dni. Pododobno, to się u kobiety zdarza, że zmienia się długość cyklu, a 1 czy 2 dni, to jest małe przesunięcie, także norma. A może np. ze stresu nie masz okresu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ciocia dobra rada... Napisano Kwiecień 23, 2006 w moim przypadku bylo tak, ze nieregularne, wydluzone(nawet do 42 dni)cykle byly spowodowane podwyzszonym poziomem niektorych hormonow. Dostalam recepte na tabletki hormonalne, z tego co wiem to jedyny sposob na takie dolegliwosci:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tratata Napisano Kwiecień 23, 2006 A ja jeszcze niedawno miałam wyjątkowo nieregularne okresy - od 21 do 41 dni. I przeszło mi z wiekiem:) Tyle że teraz są boleśniejsze:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach