Honey86 0 Napisano Kwiecień 23, 2006 Czy ktoras z forumowiczek mogla by mi pomoc?? Lekarz na uregulowanie miesiaczki przepisal mi Diane 35, tylko mam jedno pytanie..wiem ze powinno sie brac pigulke z okreslonym dniem tygodnia, sa takie trzy, stad moje pytanie gdzie na listku rozpoczyna sie pierwszy tydzien? czy jest to lewy gorny rog?? prosze o pomoc:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgfjnytjtr Napisano Kwiecień 23, 2006 o ja pierdziele :D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jagoo Napisano Kwiecień 23, 2006 a masz napisane na listku dni tygodnia czy cyferki od 1??jesli dni tygodnia to obojetnie od którego zaczniesz a jesli cyfry to od jedynki...proste Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honey86 0 Napisano Kwiecień 23, 2006 Hmm..no wiem ze moje pytanie dla niektorych moze wydac sie wyjatkowo infantylne. No wlasnie nie ma zadnych cyferek, sa tylko dni tygodnia. A strzalki tworza zamkniety okrag..wydawalo mi sie ze kazda zawiera nieco inne poporcje i kolejnosc jest wazna...niestety nie jestem ekspertem w tych sprawach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słitka 0 Napisano Kwiecień 23, 2006 W Dianie wszystkie pigułki są jednakowe więc jest obojętne od której zaczniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hgfjnytjtr Napisano Kwiecień 23, 2006 a od czego masz lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lissia Napisano Kwiecień 23, 2006 i ulotke?:) przeczytaj ulotkę, tam jest napisane, że każda tabetka ma taki sam skład... no a wypisane dni tygodnia powinny ułatwiać stosowanie:) wiesz: zaczynasz np. w środę, po 21 dniach też w środę zaczynasz 7 dniową przerwę, no i kolejne opakowanie zaczynasz w środę polecam ulotkę raz jeszcze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Honey86 0 Napisano Kwiecień 23, 2006 Lekarza mam w Polsce a obecnie nie przebywam w kraju..dziekuje bardzo za pomoc:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach