Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zakochanaaaa

Kubus kocham Cie cz. II

Polecane posty

mnie do wyjazdu zostal tydzien. wie juz ze wyjezdzam i chyba mu z tym lepiej jakos. coraz rzadziej takie gadki o nie wiazaniu sie, nie angazowaniu, ranieniu i tym podobnych bzdurach. juz wolno mi dzwonic ;) i podobno do kina idziemy ;) wszystko wychodzi z mojej inicjatywy ale jak na faceta ktory mial miec tylko niewinny romansik to jest nie zle. w srode mowil mi ze idzie na koncert pogodno bo to jego koledzy i ze beda u niego nocowac i wczoraj spotkalismy sie \"przypadkiem\" po koncercie i spytal sie mnie czemu nie przyszlam, ze przeciez mowil mi ze idzie i ze to oczywiste ze chcial zebym tez poszla ;) dla mnie jakos oczywiste nie bylo, ale milo ze bylam \"zaproszona\" ;)

czesc moja droga:D przepraszam za ta cisze ale taka zalatana bylam ze hoho;) w piatek wracamy do kraju bo nam sie ze swiatecznego wyjazdu zrobily wakacje fullwypas:D ojjj jest cudnie gdziekolwiek bysmy nie byli;) w koncu czuje ze zyje.. nie wiem co bedzie z nami dalej ale teraz delektujemy sie soba i kazda chwila.. a co u ciebie? jak tam sprawy sercowe z niezdecydowany,?;) wyjazd nadal w planach? pozdrawiam postaram sie zagladac czesciej po powrocie ;)

witaj:) szmat czasu mnie nie bylo ale i wiele sie pozmienialo.. ale u cierbie pewnie tez biorac pod uwage ze juz tu raczej nei zagladasz.. ale gdybys jednak kiedys.. to spiesze powiadomic.. ze.. spodziewamy sie dzidziusia, jestem najszczesliwsza i zwariowalam dla niego:D jest bosko i mimo uplywu czasu nic sie nie zmienilo;) chetnie poczytam co ui ciebie jesli zajrzysz kiedys.. pozdrawiam(y) przegoraco (cala trojka;) )