Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szto ty gawarisz

Dziewictwo !! i inteligencja

Polecane posty

Gość moze miłości
prosze odpowiedz ile masz lat, że tak sądzisz.. bo mnie życie ostatnio bardzo zaskakuje...

Gość wytrwała
i wtedy szlag ich trafia,bo jak już znajdą to za mądra :-)

a czym Cie zaskakuje jesli mozna wiedziec ? :) chyba jestes milo zaskoczona m.in. przez to ze na forum erotycznym nie ma az tytlu zboczenców

Gość lillla
a ja mam inne obserwacje. jak spotykam 21 letnia dziewice to mam wrazenie zwykle ze to jakies zakompleksione dziewcze. zahukane, niepewne, zestresowane, a inteligencja nie blyska specjalnie, raczej czestuje jakimis banalami. ale moze jakis specyficzny gatunek dziewic spotkalam. i co gorsza te panienki mysla tylko o tym jakie sa nieszczesliwe itp i czekaja na ta milosc, meza i wreszcie seks. i tak intensywnie o tym mysla ze na nic innego nie ma juz miejsca.

Gość szto ty gawarisz
ale mądra wcale nie znaczy wywyższające się:P a ponadto facet, który ceni sobie dziewictwo, też napewno nie będzie półgłupkiem myślącym tylko gdzie zanużyć, Te półgłupi to z reguły wolą szybko rach ciach i nie mają ochoty zdobywać dziewicy,!! więc niech te dziewice będą spokojne, ci są się nimi zainteresują raczej będą mieli coś ciekawego do powiedzienia:P

Gość hahhahaha
oby, człowieku, oby!

ja bym mógł miec dziewice do konca zycia bo bardziej by mnie cieszylo jej dziewictwo nic chec pojscia z nią do łóżka

Gość hahhahaha
tak, a popęd byś nadrabiał z innymi?

Gość hahhahaha
do końca życia?

Gość hahhahaha
Purpurowy- gdyby to wszystko, co piszesz było prawdą, mogłabym poprosić Cię o rękę... ale chyba sam nie zdajesz sobie sprawy z tego, ze to bujda... to znaczy nie posądzam Cię o kłamstwo, ale jednak smiem wątpić...

Gość szto ty gawarisz
a co ty uważasz że dziewicą jest się cały czas, później przecież albo już od początku taka dziewica ma też ochotę i potrzebę na seks, więc nie wiem ło co ci chodzi, Z nią ten popęd można zaspokajać:D

:) mozesz wątpić, nic na to nie poradze i szczerze mówiąc nie ma to dla mnie znaczenia czy mi wierzysz czy nie, bo to i tak nic we mnie nie zmieni ja wiem jaki jestem, a jak kto mysli, to juz nie moje zmartwienie :)

Gość hahhahaha
więc może kiedyś jakaś dziewica poprosi Cię o rękę :D

racja gawarisz ale moze ja nie chce wcale zaspokajac popędu mysle ze znalazłbym wiele innych rzeczy, które mógłbym z nią robic i pomysły by sie nie skonczyly :) co nie znaczy, ze potępiam tych którzy wolą zaspokajac popęd, w koncu kazdy moze robic co chce...

Gość oj dzieciaki
ile macie lat, chyba nie wiele czasu jestescie na tym świecie

Gość szto ty gawarisz
no ja 28 :P

a niech prosi... tylko znając moje szczescie, pewnie takiej nie bedzie... PS --> oj dzieciaki czemu sie czepiasz? tak bardzo Ci przeszkadzamy?

Gość hahhahaha
Purpurowy... czy na serio masz 13-letnią dziewczynę? wyczytałam to na innym topiku i mnie zamurowało ;)

tak... chociaz zbytnio mnie to nie cieszy skomplikowana sprawa, ale tak wyszlo jakos trzeba zyc

Gość hahhahaha
to ile Ty masz latek?

Gość hahhahaha
o! cóż, nie będę wnikac w szczegóły.

Gość ale ja zato bede
:P kurde nie jest za malo dojrzala psychicznie ???

Gość ciekawe jakie macie wspólne
tematy do omawiania? ?

Gość hahhahaha
ale tak piszesz jakbyś się z nią męczył. to nie jest fajne, ona w końcu też się zmęczy. nie lepiej od razu to skończyć i skrócić tą grę? oczywiście to tylko spekulacje i nic nie zarzucam Ci, dzielę się refleksjami ;)

Gość co za przypał
CÓŻ< WEDŁUG WASZEJ SKALI WYCHOdze bardzo korzystkie... Ale szczerze powiedziawszy, takich głupot nie słyszałam już dawno. błahahahahaha! Widać, ze według waszej skali juz od przedszkola koledzy nie sa prawiczkami:):):):