Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szto ty gawarisz

Dziewictwo !! i inteligencja

Polecane posty

Gość hahhahaha
nie Twój wybór :O?

Gość ale ja zato bede
zdradz szczegoly bo zaintrygowalo mnie to straszliwie ;)

nie mój moze i sie mecze, ale to bardziej skomplikowane niz sie moze wydawac, tu nie ma miejsca na stwierdzania typu \"chce\" czy \"nie chce\" sorry, nie chce zdradzac tych szczegółów... moze kiedys prywatnie, ale na pewno nie na forum

Gość hahhahaha
ok, w zasadzie nie powinnam była dociekać, sorki.

Gość ale ja zato bede
ja te zprzepraszam ;) ale nie moglam sie powstrzymac :O wscibstwo to moja najwieksza wada ;)

Gość hahhahaha
jasne- nie mogłyśmy ;)

Gość apppppppppppppp

Gość Potwierdzić chciałem
:D ten wynik badania:D

Gość 4455566677
widze ze super jest byc dziewica stracilam dziwicto bo chcialm sie pozbyc tego cholerstwa,mialam schize na tym punkcie.Teraz lepiej sie czuje i wlasciwie to ma to ten plus ze ominie mnie zwiazek z facetam ktory ma schize "penisa innego faceta w pochwie swojej dziewczyny" :P. ja ze swoim charakterm i wygladem nie mialam szansy(albo w to nie wierzylam) ze jestem wartosciowym czlowiekiem.Wolalam juz tak to zalatwic niz cigle przezywac to swoje dziewictwo...Moj cioteczny brat ma 23 lata jest prawiczkiem jego dziewczyna 24 i jest dziewica.On wczesniej chodzil dosc dlugo chyba z 2-ma a dla niej to jest pierwszy chlopak.Tylko ze on jest bardzo przystojny i ona tez jest ladna,zaradna dziewczyna,oczywiscie inteligentna:) Nie mam szcegolnym zalet jak oni dwoje a to ze stalo sie jak sie stalo USPOKOILO mnie,przestalam myslec o tym dziewictwie opsesyjnie i sam seks przestlam byc dla mnie czyms strasznym.Nabram wiecej pewnosci siebie bo okazalo sie ze moge sie podobac.Moze nie na chodzenie ale chociaz na seks.Moze to marnan pociecha ale wczesniej to myslam ze jest cos ze mna strasznie nie tak a teraz juz w mniejszym stopnuy tak o sobie mysle:)

Gość 4455566677
a tak poza tym to to o czym piszecie znaczy ze kobieta dziewica po slubie robi sie glupsza oraz brzydsza-bo traci ten szczegolny blysk w oku .Co wtedy zrobisz purpurowy?

Gość kikit
mam 22 ale teraz zaluje ze dziewicto mam za soba, chociaz dopiero majc te 22 lata kochalam sie po raz pierwszy, dopiero od niedawna jestem w zwiazku...jestem uwazana za atrakcyjna i nikt mi nie wierzyl ze wczesniej nie mialam chlopaka a co dopiero ze jestem dziewica...moj chlopak takze ,tym bardziej ze jestem uwazana raczej za osobe spokojna i powazna,l nie wiem skad to sie ludziom bierze, chyba z powiedzenia ze cicha woda brzegi rwie......