Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błażej

Pytanie do mężczyzn mających grzybice jelita

Polecane posty

Gość Błażej

Witam wszystkich forumowiczow.Swoje pytanie kieruje do panów,którzy wiedzą,że na pewno mają grzyba z rodziny candida.Jak tu wyczytałem to swinstwo najczęsciej atakuje jelito grube powodując różne przykre dolegliwości.Czy niektórzy z was nie mają przypadkiem problemów z prostatą chodzi dokładniej o zapalenia gruczołu krokowego?Zapalenie gruczołu to jest też świństwo, mówie wam nie daje sie wyleczyć.Mam 30 lat i juz problemy ze sterczem no i oczywiście z jelitami mówie wam juz mi się nie chce walczyć z tym wszystkim czasem to myśle zmiast tych wizyt u lekarzy tych leków i stresu to lepszy byłby chyba sznurek. Pozdrawiam

Gość MARKOPOLO
Witam, też ma problemy od lat z przewlekłym zapaleniem prostaty, dolegliwości z roku na rok są bardziej dokuczliwe, nabrałe leków i różnych lamp , szczepiuonek itd i nic , dalej boli, wyczytałem jaki wpływ ma jelito grube na te schorzenia i kolonospopia wykazała przewlekłe zapalenie jelit agrubego, chyba zrobie sobie badanie na grzyby i udam si ę z tymi wynikami do fachowca, być może-tak sobie tłumaczę- źle działające jelito nie pozawala oraganizmowi zwalczać bakterie gnieżdżące się w prostacie i stąd te pobolewania i zapalenie/ A tak przy okazji, te grzyby wsytarczy zbadać tylko w kale?