Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana z powodu biustu...

OBWISŁY BIUST... GRUBE UDA...

Polecane posty

Gość załamana z powodu biustu...

Hmmm... mam problemy z nadwagą, przy wzroście 156 ważę obecnie 66 kg i czuję się jak sloń. Pora na dietę. Muszę tym razem wytwać i schudnąć do 59 kg. bo tak najlepiej wyglądam i najlepiej się czuję. Tylko już teraz mam problem - BIUST rozmiar 75C ale jest OBWISŁY !!! Czy jest na to jakiś sposób by to zmienić, boję się, że jak zacznę się odchudzać mój biust będzie jeszcze OKROPNIEJSZY. Do tego jeszcze GRUBE UDE i pomarańczowa skórka na nich. Błagam poradzcie mi coś.

Niewiele można zrobić. Dieta, ćwiczenia, jakieś kosmetyki ujędrniające skórę mogą pomóc, ale cudów się nie spodziewaj. Możesz albo zafundować sobie operację plastyczną, albo pogodzić się z nie tak doskonałym jak kiedyś ciałem. Nie załamuj się :) Mnóstwo kobiet tak ma pomimo bardzo intensywnej pielęgnacji. Jeżeli nie masz na coś wpływu to nie warto się zadręczać - co to da?

A może ćwiczenia? Polecam specjalny przyrząd do ćwiczeń gimnastycznych, który wspomaga ujędrnianie biustu. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Regularne ćwiczenia a będzie wszystko dobrze.

Gość gość
Nic innego nie pomoze tylko operacja plastyczna. Nie daj sie nabierac na cwiczenia, masci i cudy. Tylko forse stracisz na hokus-pokus.

Gość gość
Może trzeba pomyśleć o jakimś dobrym zabiegu ujędrniającym na biust. Ja też tak miałam , że schudłam a biust zrobił mi się jak flaczek. Dobra ofertę na takie zabiegi można zrobić w www.imageszczecin.pl. Efekty są spektakularne.