Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewwwuszka 21

Co trzeba robić,żeby nie czuć się stale zmęczoną ?

Polecane posty

Gość dziewwwuszka 21

ciągle odczuwam jakieś zmęczenie,nie ma we mnie wigoru,świeżości,szybko odznacza się to wszystko na mojej twarzy (worki pod oczami,bladość).Wyniki badań mam dobre,więc coś jest pewnie nie tak z moim trybem życia.Tymbardziej teraz kiedy pójdę do pracy,potrzebuje więcej siły żeby tam jakoś wysiedziec i nie wychodzić po kilku godzinach jakby mnie zdjęli z krzyża.Może jakas delikatna dieta(bo jestem szczupła),ruch ?Prosiłabym o konkretne rady i pozdrawiam :)

Gość ortopedycznie chora
zacznij uprawiać sport!!! i zdrowo się odżywiac, jedz duzo warzyw i owocow, pij mleko i wode mineralna niegazowana i usmiechnij sie do siebie kazdego ranka, a zobaczysz ze bedzie duuuuzo lepiej

Gość szalii
zrob jeszcze badania TSH (tarczycowe) oraz moze kup sobie jakies witaminki :-) aaaaa w ciązy nie jestes? bo tak też bywa w pierwszym jej stadium

Gość dziewwwuszka 21
sport-czy to może być cokolwiek ? rower ? bieganie ? czy nawet zwykłe przebywanie na swieżym powietrzu ? w ciązy nie jestem :) ja już tak mam od dawna :O witaminki-tylko jakie ? :)

Gość rawka
idź na rower, dużo ruchu dodaje wigoru. Ja tez odczuwam chroniczne zmęczenie i jak wracam z pracy już nc mi się nie chce, ale kolega wyciągnął mnie na rower, i teraz mogłabym jeździć codziennie. Fantastycznie dotlenia, a jeśli chodzi o witaminki, to słyszałam że Bodymax jest rewelacyjny, ale raczej drogi

Gość to co było wymieniane
czyli sport, obojetnie jaki, byle by regularnie, jedz wszystko ale wiecej owoców i warzyw, dużo pij. Jak sie czujesz zmęczona mozesz kupic sobie np batonika, powinien pomóc odrobine