Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Peter Gragelmann

Co zmienilyscie po 30 ?

Polecane posty

Gość no więc tak...
Męża.... Wagę o jakies....eeee no nie nie przejdzie mi przez palce ale spooooro :-)... Adidasy na szpilki.... Skarpetki na kabaretki... Czarny na brąz ( kurcze jak zcarne wlosy postarzają!!! ) przemalowalam kuchnię na wściekły czerwony...:-)

Cholercia a ja sobie wczoraj nowe adidasy kupilam:)) Ale spoko, za miesiac kupie sobie i szpilki tylko musze jeszcze troszke nad \" oprawa \" do nich popracowac :))

Gość kosiak
ja juz piję drugą kawkę (w pracy)i za 1,5 h idę do domu.

Gość kosiak
ja juz piję drugą kawkę (w pracy)i za 1,5 h idę do domu.

Gość kosiak
ja teraz podjadam bułeczkę z kefirkiem,trochę popracuję, ale następny tydzień leniuchowania, wolne.

Gość oleole
a ja chciałam powiedzieć ze dochodze do 30 i stwierdzam ze to fajny wiek, mam stała pracę, męza, staramy się powoli o dzieciaczka, a zmienić to muszę krem do twarzy i popracowac nad bardziej eleganckim stylem ubierania do pracy ;) Pozdrawiam 30-chy

witam, i ja rowniez dochodze do trzydziestki. nie widze niczego przerazajacego w tym wieku. ubieram sie roznie, raz elegancko a raz na sportowo innym znow razem lacze oba style :) kremu nie zamierzam zmieniac bo nadaje sie juz dla 29 i 30 latki. za to zmieniamy z mezem tryb zywienia, glownie w trosce o jego przyszle zdrowie. przechodzimy na diete o niskim indeksie glikemicznym aby zapobiec cukrzycy i chorobom serca jak juz bedziemy dobijac do kolejnej dekady ;) pozdrawiam i zycze milego dnia