berlinka 0 Napisano Kwiecień 24, 2006 Witam gorco na moim nowo otworzonym topiku wszystkich Polakow mieszkajacych zza granica.Otworzylam ten topik,bo szukam nowych przyjaciol,znajomosci i kontaktow.Mieszkam \"prawie\" w Berlinie z rodzina,jedny noga,bo jedna mieszkam na razie w Thüringen a za 2 m-ce w Berlinie.Piszcie o sobie,skad jestescie,jak Wam sie zyje,jakie macie trudnosci.....i co zycie niesie Wam. Mam nadzieje,ze topik choc troche przezyje...:-)) Pozdrawiam i do milego uslyszenia!! Wasza berlinka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berlinka 0 Napisano Kwiecień 24, 2006 Niemcy sa zasypani Polakami,gdzie jestescie???:-o,:-(( Laczmy sie w jedna przyjazn!!!!! :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berlinka 0 Napisano Kwiecień 24, 2006 same smutasy......:-o, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrs. Aga 0 Napisano Kwiecień 24, 2006 Hello Berlinka Ja klikam z Kanady, jestem tu od 12 lat, fajnie mi sie zyje. Pozniej wpadne i napisze wiecej, na razie musze leciec. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berlinka 0 Napisano Kwiecień 24, 2006 hallo aga,mieszkam tu od 10 lat,fajnie,ze odpisalas pozdrawiam papatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kangurka Napisano Kwiecień 25, 2006 Przeciez jak jestes z Berlina, to dla takich jak ja, jak w domu :D:D ja jestem w Australi i to jest chyba \"za granica\" nie Berlin!!!! Ale pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bialy mis 0 Napisano Kwiecień 25, 2006 Szwecja sie klania z tej strony. A dokladniej Göteborg. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kasika 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 a ja ze Belgii pozdrawiam dokladnie z Flandrii :-) mimo ze 1500 km to dla mnie jest tojuz SPORA ZAGRANICA jak sie miewacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mrs. Aga 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 To ja ponownie. :) Pozdrawiam z Mississauga, tak jak pisalam wczesniej mieszkam tu od 12 lat. Od dwoch lat jestem mezatka. Na razie dzieci brak. Ogolnie zadowolona z zycia. Chetnie poznam fajnych ludzi z calego swiata. :) Do Berlinki: A co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Aga Niemcy Napisano Maj 18, 2006 Czesc! A jak jestem z BW, kreis Calw! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
usmieszka 0 Napisano Maj 18, 2006 hej Aga, ja tez mieszkam w bw, w kreis BB :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość -------------------------_____ Napisano Maj 18, 2006 osobki z calw http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=2525021 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość myszka235 Napisano Maj 18, 2006 witam wszystkich ja obecnie mieszkam na Słowacji i tam też pracuje. Narazie tylko 5 miesięcy ale myśle że pobęde tu dłużej niż rok. Bardzo mi się tu podoba mimo tego że tak blisko polski. Ludzie ok. noi widoki też są piękne. dobrze że ciepło jest to można po górach pochodzić. pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odezwijcie sie Napisano Maj 19, 2006 Polacy i Polki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
duza mi 0 Napisano Maj 19, 2006 czesc, ja jeszcze, poki co (bo przeprowadzka w planach:), w cholernej alpejskiej wiosce: oberstdorfie... na samym poludniu niemiec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moj glos w sprawie Napisano Maj 24, 2006 moze pytam glupkowato, ale czemu nic sie tu nie dzieje??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polacy..... Napisano Maj 24, 2006 za granica chyba nie chca budowac przyjazni.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ich Julka 0 Napisano Maj 24, 2006 Hejka! A ja mieszkam w Niemczech.Nie na stale,tylko tymczasowo jako Au-pair,ale troche tu jeszcze pobede,napewno do konca roku,takze nowe znajomosci!!!-bardzo chetnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polacy.... Napisano Maj 25, 2006 gdzie mieszkasz Julka???? w jakiej czesci niemiec??? nie chesz zostac by studiowac??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ich Julka 0 Napisano Maj 25, 2006 Mieszkam w Rheinland-Pfalz,niedaleko miasta Koblenz,juz prawie pol roku.I beda tu napewno jeszcze do konca tego roku.Zostac tu by studiowac?pewnie,ze bym chciala,zastanawiam sie nad tym czesto,ale nie wiem czy moj jezyk jest wystarczajacy i czy dam sobie rade,pozatym utrzymanie,zycie,praca???? A Wy Polacy....gdzie mieszkacie?jak dlugo?czym sie zajmujecie?moze tu studiowaliscie?i co myslicie na temat studiow tutaj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zajrzyj tu ... Napisano Maj 26, 2006 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3148581&start=1050 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ich Julka 0 Napisano Maj 26, 2006 Dzieki,jak znajde chwile czasu to zajrze i poczytam.Pozdrawiam!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bzybzy Napisano Czerwiec 27, 2006 Wolerhampton - Anglia - Sylwusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agus_torun Napisano Lipiec 12, 2006 Hej, mieszkam niedaleko Berlina i chętnie poznam nowe osoby, też cierpie na brak znajomości.Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sectronic Napisano Lipiec 14, 2006 witam wszystkich krzychu z berlina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sectronic Napisano Lipiec 14, 2006 czesc Mrs Aga szukam magdy koszykowskiej z canady adokladnie z toronto jest jakas mozliwosc ja odnalesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sectronic Napisano Lipiec 14, 2006 czesc agus ja jestem z berlina jak bys miala ochote porozmawiac z kims to masz moj mail Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytanie.... Napisano Lipiec 24, 2006 Czy sa tu jakies fajne Polki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mis puchatek i ja Napisano Lipiec 24, 2006 a co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polish girl Napisano Lipiec 26, 2006 Hej, Witam wszystkich za granica. Mieszkam w Dallas (Texas) od 8 lat przedtem mieszkalam w Nowym Jorku. Skonczylam tutaj studia wiec jezeli ktos chcialby jakis porady odnosnie studiow w Stanach chetnie odpowiem na pytania. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach