Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hemoroidek

czym groża niewyleczone hemoroidy? i jak je wyleczyć?

Polecane posty

Gość hemoroidek

obawiam sie ze mam hemoroidy. po prostu boli mnie podczas oddawania stolca i zauwazylam tez iz czasami na papierze niewiele ale pojawia sie krew. pomozcie

Gość to kup se czopki i je lecz
albo idź do lekarza.

Gość hemoroidek
ile takie czopki? i jak sie konkretnie nazywaja?

Jest duzy wybór, spróbuj na poczatek ziołowe chyba nazywaja sie hemorol.

Gość 11111111
hemorectal-czopki

Gość halszczka
do ginekologa?

Gość no ok...
zlikwiduj zaparcia i nie bedzie krwawien,to nic powaznego,raka to tamta ma na umysle

Gość aneczka72
Witaj.Mi pojawił się maly guzek ale nie wewnątrz tylko na zewnatrz troche bolal i swędzial masci dzilaly tak sobie .Zaczęłam stosowac dietke owocowo-warzywna, malo smarzonego bez bialego pieczywa mniej miesa i wedlin, ale myśle, że najbardziej pomogla mi kuracja ze skorupek jaj ktore zabiaja pierwiastki promieniotwórcze.Wszystko się samo cofnęlo i wszelkie dolegliwosci mineły.U mnie to sprawa genów wiec musze uwarzac mój tata miał kiedys guzki potem polipy a teraz ma zalozona stomie ma sztuczne jelito dlatego musze b. uważać. Pozdrawiam Skorupki jaj "Skorupki jaj są jednym z najlepszych źródeł wapnia, który jest przyswajalny przez organizm w ok. 90%. Oprócz wapnia w skorupce zawarte są wszystkie niezbędne dla organizmu mikroelementy: cynk, żelazo, fluor, siarka, krzem, molibden - łącznie ponad 25. Skład skorupki jest bardzo podobny do składu kości i zębów. Uczeni z Niemiec i Węgier, którzy przez 15 lat badali wpływ skorupki jajka na organizm człowieka zauważyli, że u dzieci i dorosłych podawanie skorupki dało pozytywne rezultaty przy łamliwości paznokci, włosów, krwawieniach dziąseł, zaparciach, chronicznych katarach, astmie. Jak się okazało, skorupka jajka nie tylko wzmacnia tkankę kostną, ale i usuwa z organizmu pierwiastki promieniotwórcze. Znakomite efekty skorupki jaj przynoszą w leczeniu i profilaktyce osteoporozy. Metoda stosowania skorupki jest prosta, nie wymaga poniesienia żadnych kosztów. Skorupki zanurzyć na 5 minut we wrzątku. Pozostawić do wyschnięcia i zmielić w maszynce do kawy. Używać od 0,5 do 1 g dziennie. Można spożywać je dodając do kasz i twarogów." znalezione w internecie

Gość czopik czokapik
rak odbytu w lzejszym przypadku operacja. Zastosuj czopokurację

Gość jolaa42
Nie radziłabym stosować jakichś ruskich metod. Myślę, że normalne leki bardziej pomogą. Ja ze swojej strony mogę polecić preparat Anurex. Leczy się nim miejscowo hemoroidy za pomocą krioterapii. Wykonuje się to w domu. Mi w kilkanaście dni zniknęły hemoroidy. Jesli byś potrzebowała to tutaj masz więcej o leku: http://www.pl.anurexworld.com/ Pozdrawiam :)

Gość halk
szybki i skuteczny sposob na Hemoroidy poprosze o rade krotko zwiezle i na temat ?