Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DziewczynaMalina

Które nastolatki chcą schudnąć?? ZAPRASZAM

Polecane posty

Gość DziewczynaMalina

Hej! Szukam młodych dziewczyn które chciałby schudnąć. A zakładam ten topic dla wsparca, aby mozna tu opisać swoje sukcesy, porażki, zwątpienia. Już nie raz próbowałam się odchudzać, zawsze wychodziło że "od jutra" a efekt był taki, że kończyło się na ogromnym obżarstwie. Mam 171 cm wzrostu i 75 kg, 19 lat. Moim marzeniem jest 60 kg:) Kobietki piszcie, licze na Was Zaraz biegnę do apteki po czerwoną herbatke:) a wieczorkiem na rowerek wsiąde;) Jak od teraz odchudzanie to od teraz;)

Gość hejka jestem
i sie przyłaczam. Madzia 165 cm 17 lat 64 kg:) marzenie to 50kg

Gość KochliwkaD
hej przylaczam sie waze 64kg przy wzroscie 177 chce schudnac 2 kilo co mylisz? MOTYWACJA: Schudlam juz 8 kilo w ciagu 2 miesiecy super sie z tym czuje:) pzdr:*

hej,dziewczyny!to tez sie dołączam!mam na imie Monika,17 lat,166cm wzrostu i 65kg.a jakie diety będziecie stosowac?

Gość awoladooo
jejku to prawie tak jak ja mam 172 cm i tez waze 75kg... o 10 za duzo.. tyle razy próbowałam juz zrzucic troche i nic.. zwłaszcza, że w tym toku matura tez mam 19 lat..

Gość DziewczynaMalina
Ja mam rocznikowo 20;) To miło kobietki, ze jesteście...:) Własnie popijam sobie herbatkę czerwoną, a sądze, ze tak przytyłam przez tabletki anty:/ :/ Teraz trzenba zrzucić ten balast:) Ja mam zamiar wzmożyć wysiłek fizyczny, chociaż codziennie jeżdze do pracy rowerkiem. I jesc jeden posiłek dziennie tylko obiad, ale mniej niż zwykle no i duuużo wody mineralnej. Kiedyś się tak odchudzałam przez 2 tyg, schudłam wtedy coś koło 7 kg i nie było efektu jo-jo. Do dzieła kochaniutkie!! A tak wogóle co porabiacie na codzień?? Ja pracuję w biurze, jestem asystentką biura, a pozatym studiuje zaocznie europeistyke:)

Gość aaa ktoś
oooooo ja sie przyłączam!!!! :) 17 lat 164 cm 66kg. moje marzenie to na razie 57.. potem bym chciała z 52 hehe ale ja juz się odchudzam od poł roku... wazyłam 96 kg.. tragedia :o

Gość awokadoooo
ja właśnie koncze lo i za rok studia.. dobry moment na zmiany w zyciu np zrzucenie nadmiaru kg.. myśle,że z pomocą chłopaka mi sie uda :) chciaz on i tak uważa, że jestem piękna :P

lat 20 niecale 73 kg i 164 cm. moje marzenie to 55 kg tylko ciekawe kiedy tyle osiagne jak narazie od 19.04.06>>zeszly poneidzialek...ograniczylam sie do niejedzenia po 18 i picia duzo wody zobaczymy jakie efekty beda i czy wogole jakeis beda:D

To jaDziewczynaMalina tylko pod innym nickiem:) No wiec od dziś odchudzanko:) Niedawno wróciłam z pracy, zjadłam nieduży obiadek i wypilam czerwoną herbatkę a za chwile wchodze na rowerek, a może później zafunduje sobie jakis spacerek) A jak tam u was dziewczyny??

Gość awokdadooo
hej :) ja sie ucze ucze i ucze i cały czas myśle o jedzeniu bo dzisiaj tylko kanapk ejadłam i troche sałatki.. eh cieżko jest..

Hey, ja jestem bardzo młodziutka... mam 15 latek. Wzrost tak 163 cm a waga 65 kg...:| ale waga jest dla mnie nieważna, ważne jak będe wyglądać w niej:) byłam 2 lata bulimiczką , teraz się obżeram i jestem na granicy, wrócić czy nie wrócić...:/ dlatego muszę szybko przeżucić się na zdrowe odżywianko! Wegańskie niestety:/ ale tak mi zostało przez mię. Oki... więc staram się od jutra! Heheh;):):):) Pozdrawiam i piszcie tu, co zjadłyście, wyćwiczyłyście itd... niech topik żyje ❤️

Gość kabanosek
171 waga 78 schudlam juz 5 kg. 18 lat:) cel 60 kg- bo chce miec fajne cialko a miesnie tez waza;)

O własnie kobietki:) Do dzieła piszcie piszcie co Wam na serduchu leży:) Fajnie że zebrała się nas jakaś garstka, mam nadzieje, ze nas więcej się znajdzie:) Mam nadzieje, że osiągniemy upragniony cel:) I na wakacjach będziemy mogły się pochwalić zgrabnymi ciałkami:)

Gość awokadooo
eehhhh jestem zła bo zjadłąm kawałek ciasta.. i musze isc do ksiazek a mi sie kompletnie nie chce.. i wogole jetsem zła bo mam mature za tydzień a dzien prze dmatura mam urodziny.. 8 maja :)

Awokadooo----> chyba zły okres sobie wybrałaś na odchudzanie, bo przecież musisz mieć siłe do nauki, a nie ciągle myśleć o jedzeniu:) Dlatego moja droga nie ograniczaj się tyle, a matura napewno pódzie Ci dobrze, sama pisałam w zeszłym roku i mogłabym jeszcze z pięć razy;) ;) Kabanosek----> Ja także dąże do wagi 60 kg, kiedyś tyle wazyłam ale kiedy to było, historia:) A z tego co mi wiadomo mamy podobną wagę wyjściową:) Spadająca Ona---> Za Ciebie róznież trzymam kciuki:)

Dziewczyny musze się przyznać, ze zjadłam wafelka kokosowego:( Ale jutro też jest dzien, pozatym jeździłam 15 min na rowerku stacjonarnym i byłam na spacerku:)

Gość awokadooo
no mozliwe, że nienajlepszy.. ale jak nie jem za duzo to mam lepszy humor i ogolnie sie lepiej czuje.. kazdy reaguje inaczej.. poza tym pije duzo wody :) jakies przedmaturalne rady? z czego pisałaś mature? :) co tam jeden wafelek ja zjadłam ciasto :D

Gość .....oliuukokhjtytyygu........
A ja 177 cm i 67 -68 kg.... już schudłam ze 2 kg... a cel to 58 kg........ a i mam 17 lat..........

Gość kabanosek
Drogie Panie ja sie dzisiaj tak obzarlam ze brzuch bolal mnie rpzez godzine :( mam wielkiego moralnego kaca i zrobie wszytsko zeby sie to nie powotrzylo... po 5 kg taki moment tego sie nie spodziewalam jest mi bardzo smutno:(:(:(:(

Gość awokadooo
a ja miałam jednak napad i zjadłam zdecydowanie za duzo.. jak zwykle na wieczór.. co robić? juz nie mam siły walczyc..

Kabanosku---> Głowka do góry, jutro też jest dzień, od jutra podietkujesz:) A zapewne nie jedna będzie tu miec takie zmartwienia;) Wkońcu znam realia:) Awokadoo---> maturke pisałam polski angielski i geografia. Hmmm rady.... nie stresuj się, bo jak to się mówi \"najtrudniejsze egzaminy to te przed nami:)\" .....oliuukokhjtytyygu........ ----> Witaj Ja te mam wyrzuty sumienia, ale trudno jutro wstanie nowy dzionek, mam nadzieję, ze lepszy:) Stwierdziłam że musze zajmować sobie czymś popołudnia bo wtedy najbardziej chce mi się jesć, ale to chyba z nudów, bo przeważnie spoędzam popołudnia przed kompem albo tv. Chciałam sie kiedys na aerobic zapisać, ale samej jakos tak mi się niechciało, chyba zaczne skakać na skakance:) Buziaki

Gość awokadooo
hehe :) ja tez gegra, polski i anglik :) mam nadzieje, że mnie jutro nie złapie tak jak dzisiaj ale mam zamiar spedzić cały dzień nad książkami a to jest dobra okoliczność do jedzenia.. przynajmniej dla mnie.. eh eh eh ..

awokadoo----> Może nie będzie tak źle:) Ja już mykam spać, bo jutro rano do pracy na rowerku popindalam:) Słodkich snów

Gość kabanosek
Dziewczyny wlasnie sie zastanawialm czy soki fit warzywne ktore dla mnie smakuja jak zimna zupa mozna by zagrzac i wlasnie jako zupke pozywna potraktowac?;> jak myslicie

Gość bellaaa=awokadooo
szczerze to watpie ja w ogole nie lubie tego swinstwa..

Gość ooooo to ja sie dolaczam
:) mozna? mam 19 lat i chetnie tez zbije swoje kg :) moje wym to 172/75 kg :( chcialabym jeszcze w tym roku moc se pokazac na plazy :)

oooooo to ja się dołaczam----> Masz takie wymiarki jak ja:) Jak fajnie:) Mam nadzieję, że jakoś wam idzie, u mnie jakoś dzisiaj na granicy, bo mam troszkę zmartwień :( eh.... Jejku muszę sie wziąśc w garść.... Bo nie mam zamiaru straszyć sadłem na plaży na urlopie... A tak własciwie dzieczyny po co się odchudzacie?? Ja: *chcę się sobie podobać *nie chce wstydzić się fałdek *chce mieć fajne ciuszki, chodzić w kobiecych ubraniach, bo jak narazie to mam prawie wszystkie w stylu miejskim sportowym *mozne znaleść męża:):):) hahahaha Pozdrawiam

♥ chce się podobać chłopakom! (żałosne, no ale cóż...:P) ♥ nie chce się wstydzić siebie latem i ogólnie... zawsze ♥ mam dostęp do masy modnych ciuchów a nosze jakieś wory po kartoflach;/ ♥ chcę być zdrowa, to też ważne:):):) Itd....... pozdrawiam! Ja jeszcze nie zaczęłam odchudzania, słaba wola?:/

Gość ooooo to ja sie dolaczam
ej dziewczyny a skad jestesmy? :)