Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosenka100

rybi zapach!!!

Polecane posty

hej dziewczyny, mam troche krepujace pytanie ktore mnie od jakiegos czasu nurtuje a moze bardziej powiem \"pachnie\". zauwazylam ze zaleznie od tego w jakim okresie cyklu sie kocham z mezem , to czasami pozniej na drugi dzien np lub za kilka godzin, wydziela sie na dole noeprzyjemny rybi zapach. wg moich obserwacji jest to w tzn okresie plodnym, czyli w polowie cyklu.czy ktos ma moze podobne doswiadczenia. pragne dodac ze dbamy o higiene i nie mam zadnych problemow zdrowotnych, czyli jaiegos swedzenia czy szczepania. jest to dosc uciazliwe, bo nawet jak sie umyje pare razy to i tak za godz lub dwie ten zapaszek wraca. z gory dziekuje za szybka odpowiedz

Gość fishy
to mieszanka waszych wspólnych zapachow,zwlaszcza,jeśli on niezbyt dokladnie tam sobie wypucuje.Naprawdę.

Gość potwierdzam
tak, to taka Wasza intymna mieszanka. Dni plodnie naprawde niewiele maja z tym wspolnego.

hej dziewczyny dzieki za odpowiedz.jakos mi ciezko w to uwierzyc ze on sie nie dokladnie myje.moze to jednak polaczenie spermy ze sluzem + dni plodne, daja taka mieszanke wybuchwa? bede wdzieczna za dodatkowe rady

Gość ten nieprzyjemny zapach
to mieszanka Waszych naturalnych,intymnych zapachó.Niesttey to prawda,że faceci niedokładnie sie myja w miejscach intymnych(nawet największe czyscichy):-oWielu mężcyzn nie wiem,ze nie wystarczy umyc czlonka ,tzreba takze ODSUNĄĆ napletek i szczególnie tam dokałdnie sie wymyc bo to pod napletkiem gromadzi sie najwięcen wydzieliny:-o

Gość nie mow ze wszyscy
bo to nie prawda. Jakos moj facet myje go dokladnie, nigdy nie poczulam jakiegos przykrego zapachu. a kochamy (i nie tylko) dosc czesto