Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

motylek20

ile mozna !!?

Polecane posty

Znam taka pare ktora: rano jest razem w szkole razem ( ok 5-6 godzin) po szkole do siebie na obiad i od 17stej do 22:00 znów razem.. czy to nie jest przegiecie?

eee nie... skoro sie kochaja... ja w fazie ostrego zakochania tez tak moglam, moj facet tez. ale fakt, w pewnym momencie trzeba powiedziec sobie dosc, znalezc czas na inne sprawy, zeby nie skonczylo sie tragicznie - tak jak u mnie:O

Gość liliowa radosna
dla nich nie, kazda para ma inaczje:)

owen ale przeciez cąły czas to si enudzi :/ przed szkołą razem w skzole razem po skzole razem do 22:00.. problem jest chyba taki ze ona procz niego i wspolnych znajomych nie ma nikogo a on chciałby miec innych znajomych niz Ci wspolni a nei moze bo zaraz bedzie afera ze ona juz mu nei wystarcza albo odwrotnie :/

Gość liliowa naukowa
nie nudzi sie, to jest scalenie i wielki glod tej osoby i widac, ze wysmienicie im razme, a z kim sie ma byc jak nie z tym co daje radosc:)

no znajoma historia calkiem... ile oni sa ze soba? i ile maja lat? nam sie nigdy nie nudzilo, zawsze bylo o czym pogadac i nie potrzeba nam bylo nikogo wiecej. jakies 1,5 roku znaczy, a potem jakos zaczelismy dostrzegac mase innych rzeczy naokolo i bylo zle. ale rozumiem, ze to w niej jest problem. moze zostawila dla niego znajomych? skoro nie ma nikogo, to powinna poszukac swoich znajmocyh, bo jak kiedys ten zwiazek sie skonczy, to bedzie bardzo samotna i nieszczesliwa.

Tez tak kiedys mialam :) Na poczatku cudownie, swiata sie nie widzi, zreszta nie jest do niczego potrzebny ;). Po trzech miesiacach mialam serdecznie dosc i tak to sie skonczylo :( Trzeba umiec zachowac rownowage - dla wlasnego dobra. Niestety ja tej umiejetnosci nigdy nie nabylam i pewnie juz nie nabede ;)

i wlasnie tak bedzie.. on ( odpukać) ją zostawi a ona bedzie sama, a on bedzie miał wsparcie w innych bo procz niej kogos miał.. a ona bieda nie poradzi sobie bo straci jedyną soobe na ktorej jej zalezy czego oczywiscie nie zycze najgorszemu wrogowi... :( nie wiem ile sa razem, nie znam ich. to znajomi mojej kolezanki ale sporo czasu moze 2-3 lata? to tyle bo po co wiecej pisać.. Pozdrawiam

normalnie jakbys opisywala moja historie ;) to znaczy fakt, po pewnym czasie staje sie to męczące. ale sa dni, kiedy ze skarbem spedzamy calutkie dni ze soba.. i jakos sie nie nudzimy. znajomych mamy tez innych, choc trzeba przyznac, ze w poczatkowej fazie zwiazku troszke ich zaniedbalismy... no ale tak to juz chyba jest w przyrodzie.. 🌻 :)

spytam jutro Wioli jak oni maja na imie i napisze. moze sie wyjasni czy to twoja historia jak napisze ze w Międzylesiu mieszka ta parka

Gość inesa
nie wytrzymalabym :P kobieta musi miec swoje zycie:D:D:D:D

Jesli sa razem juz 2 czy 3 lata, to najwyrazniej taki uklad sie sprawdza w ich przypadku i moze sie to wcale zle nie skonczy. A jesli jednak sprawdza sie twoje przewidywania, to coz.. ciezka lekcja dla dziewczyny. Ale i takie lekcje czasem sa w zyciu potrzebne. Ja tak jak "ó" czesto spedzam cale dnie z moim chlopakiem i nie nudzimy sie. Raz nawet przez miesiac bylismy ze soba 24h na dobe i bylo cudownie :)

super.ciesze sie ze to ma szanse przetrwać, Wiola bardzo ich lubi obydoweje i nie chciałaby pewnie zeby sie rozstawali a mi zalezy na szczesciu Wioli wiec wszyttko jest cacy :)

super byłoby gdyby byli zawsze razem bo wiola lubi ich obydwoje i nie chciałaby zeby sie rozstawlai a mi zalezy na szczesciu wioli.