Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca789

Pierścień Atlantów

Polecane posty

Gość pytajaca789

kto go ma? Czy naprawde on tak działa jak o nim piszą? podzielcie sie swoimi doswiadczeniami na temat tego pierscienia. Pozdrawiam.

Gość pierscien
Jeśli chcesz zmarnować sobie życie to go sobie noś:(

Gość nie polecam

Gość o co chodzi................
czemu nie polecacie,co jest z tym krzyżem nie tak?

Gość Gosiam
Nosiłam ten pierścień przez ok. 5lat. Bałam się,ze jak go zdejme to przydaży mi się cos złego. Nie odczuwałam żadnych skutków jego noszenia ani pozytywnych ani negatywnych.

Gość pierscien
to narzędzie szatana lepiej nosić różaniec

Gość wlascicielka pierscienia
Dlaczego twierdzisz ,ze to narzedzie szatana? Moze pelniej bys sie wyrazila? Ja mam ten pierscien od ok 8 lat ,a nosiam go ok roku ,potem wyladowal w szufladzie i do dzis tam sobie lezy ;) Nie zauwazylam ani pozytywow ani negatywow ,nie zaliczam sie takze do osob ,ktore wierza obsesyjnie ,ze pierscien je chroni ,a bez niego czuja sie bezradnie i niepewnie.To jest chore.Nie ma wplywu na to zaden pierscien czy cokolwiek innego tylko psychika osoby ,ktora bez pierscienia ( moze byc to tez kamien czy jakis papier czy cos innego w co uwierzy) czuje sie wrecz zagrozona czy stracila poczucie bezpieczenstwa.

Gość wlascicielka pierscienia
jeszcze dodam,ze gdzies czytalam informacje odnosnie pierscienia atlantow tego rodzaju,ze podobno kiedys mial jakie wlasciwosci,czy takie jakie mu sie przypisuje to nie wiem ,ale to bylo dawno temu kiedy wibracje ziemi byly inne niz obecnie.W czasach wspolczesnych juz wibracje pierscienia nie sa zgodne z wibracjami w kosmosie i pierscien jest zyklym gadzetem ,na ktorego reklamie ciagle producenci chca zarobic :D

Gość jedna taka..
Miałam taki pierścień 5 lat temu. Podczas noszenia go jakość mojego życia ani trochę się nie poprawiła, a po pół roku nosznia pierścionek pękł na pół więc z zadowoleniem mogłam go wyrzucić do kosza na śmieci.

Gość pozytywna
do pierścień napisz coś więcej - o co chodzi z tym "chcesz zmarnować sobie życie", miałaś z tym pierścieniem jakieś złe doświadczenia?

Gość pierscien
Pytanie z zakresu okultyzmu:czy noszenie,nieswiadome pierwotnego znaczenia amuletu,jest zlem?Chodzi o pierscien Atlantow (Atlantydow).Czy noszenie go moze zle dzialac na otoczenie? Tak np. twierdza niktorzy egzorcysci np.Amorth,Salvucci; filozof-Posacki SJ.Jak pogodzic z wszechmoca Boga nasza zaleznosc od tych rzeczy i czy rzeczywiscie tak jest,ze one moga miec nad nami wladze?!Czy pierscien A. rzeczywiscie jest "ladowany" jakas energia? dziekuje za odpowiedz lub za namiary. Sczęść Boże ! Skoro takie autorytety twierdzą, że może on destrukcyjnie oddziaływać na otoczenie, to widocznie tak jest. Egzorcyści mają w tym względzie sporo doświadczenia... Czy rzeczywiście jest on „ładowany” jakąś energią oczywiście nie wiemy. Zdarza się jednak, że różnego rodzaju przedmioty używane w magii mają na ludzi negatywny wpływ... Wydaje się, że trzeba rozróżnić dwa rodzaje wpływu. Nie wikłając się tutaj w jakieś bardziej szczegółowe rozróżnienia (znajdziesz je np. TUTAJ ) nazwijmy je nękaniem i opętaniem. Nękanie ludzi pobożnych przez diabła to nic dziwnego. Na ile szatan może mieć jakiś wpływ na człowieka bez jego woli naprawdę trudno powiedzieć. Egzorcyści twierdzą, że może się tak zdarzyć. Na pewno dzieje się to łatwiej, gdy ktoś przez swoje działanie sam otwiera szatanowi drogę... Więcej informacji o opętaniu i egzorcyzmach znajdziesz na stronie http://www.egzorcyzmy.katolik.pl/J.

Gość gazastreifen
Zero dzialania, tylko dla super naiwnych.....

moj znajomy nosil to kilka lat ,teraz kupil sobie nowy bo tamten sie zniszczyl nie widze zeby jego zycie sie w jakis sposob zmienilo.natomiast jest taki przesad ze perly przynosza zly.ja kilka lat temu kupilam sobie piekne korrale z perel prawdziwych i jak je ubralam to w niedlugim czasie spotkalo mnie okropne nieszczescie i teraz perly leza w szufladzie a ja boje sie je zalozyc co o tym sadzicie

Gość Bella Kiss
Wy naprawdę wierzycie w moc tandetnego kawałka metalu?:o