Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmaxi

nienawidzę siebie!

Polecane posty

Gość masażyska gd
Witam!!! Tez tak mialam ale to bylo jakis czas temu Mam na koncie MINUS 30 KG,kiedys to bylo ciagle malo a dzis.......... Dzis prowadze terapie dla takich osob i masaze oraz zabiegi odchudzjace dla tych,ktore NAPRAWDE potrzebuja! pozrawiam

Gość pappapapapppaaa

Gość pom-pon
Bylam wsciekla bo nie mam eleganckich butow !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobaczylam dziewczyne bez stop !!!....................................... .................................................................................... .................................................................................... .................................................................................... Jak wam nie wstyd !!! Wkolo tyle nieszczesc !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przestancie wpatrywac sie w siebie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zacznijcie zyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość biss
gdyby to bylo takie latwe

Gość ewunia1981
prawda jest tak ze sie odchudzam troche jeszcze ale jak wy mowicie ze ktos wazy ponad 60 kg i mowia na niego szkieletpr to mi sie smiac chce wiadomo jak ktos był 100 kilowym słoniem a wazy obecnie około 65 kg to jest chudy w porownaniu do tego co było wczesniej ale nie jest szkieletorem wiec dziewczyny zastanowcie sie co wy mowicie a ja znam mnostwo osob ktore sa grube i zazdroszca dziewczynom ze sa chuda taka jest prawda tylko grube osoby niemoga tego zaakceptowac, a jak jest z jedzeniem na ulicy tylko grube jedza i wcinaja kanapku hot dogi i hamburgery a szczupłe pija wode i sok wiec słinice nie krytykujcie mnie bo robicie to tylko ze azdrosci taki juz swiat ze gruby zawsze zazdrosci chudemu a ja nosze rozmiar 36 nic mi nie wyplływa i nie moglabym chodzci w obcisłych spodniach kak by mi zwisało mnostwo tłuszczu pozdrawiam i zycze powiezenia

Gość biss
ewunia zgadzam sie z toba (choc znam kilka grubych osób co to akceptuja ) choc wiadomo sa chwile gdzie nie potrafia tego zniść (np lato. obcisłe ciuch, wyjście na plaże, impreze...W takich sytuacjach wiem ze jest im przykro i chciały by byc chude...a 60 kg to nie jest chudość...fakt ze smieją sie czasem z tych co są za chude itd ale tak naprawde myslą inaczej bo każda z nas wie jak ciężko jest zrzucic kg i to na dodatek jeśli chodz o dużą ilość. Szczególnie teraz gdy naprawde jest inwazuja "grubasków", moda na fast-foody, słodycze, ciastka itd...Naprawde czasem mnie skręca jak idzie dziewczyna młoda , ładna a tu spodnie tak obcisłe ze mało nie pękną a z boków sie wylewa - akceptacja, akceptacja ale bez przesady. szkoda zycia i młodości na tłuste jedzenie i kompleksy...buziaczki

Gość biss
up up

Gość tragiczne

Gość ***smutne
to ze ludzie sami doprowadzaja sie do takiego stanu :(

Gość biss
niestety ... to wszystko siedzi tak głęboko w głowie :(

Gość Ola_Ana
Rozumiem cię. Mam 159cm wzrostu i ważę 53kg. W normalnie dni robocze jem max. 700 kcl i czuję się dobrze, czuję, że zmierzam ku perfekcji. Weekendów nienawidzę. Zawsze na obiad jest coś więcej niż zupa czy odgrzewane mięso ( z którego normalnie rezygnuję), napycham się tym, obżeram się słodyczami, a jednocześnie nie potrafię tego zwymiotować (próbowałam, a jakże). Nienawidzę się, nienawidzę, nienawidzę!!!