Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejjjtiiii

nurtujacy problem

Polecane posty

Gość kejjjtiiii

hej.mam takie male pytanie do dziewczyn ktore byly w takiej sytuacji co ja.otoz wczoraj o 20 wzielam tabletke a o 21 mialam biegunke jednorazowa.mam zamiar sie dodtakowo zabezpieczac ale zastanawiam sie czy jest sens.bo jak pisze w ulotce musi to byc ostra biegunka czyli rozumei to ze trwajaca dluzszy czas a moja taka nei byla. i chce wiedziec czy ktoras dziewczyna byla w takiej sytuacji i czy sie zabezpieczala dodatkowo a jesli nie to czy nie miala pozniejszych skutkow czyli nei zaszla w ciaze.prosze o dopowiedz bo w sumie ejstem w kropce:/

Gość co to jest biegunka jednorazow

Gość takia mala refleksja...
nie musisz, po godzinie taka mala tabletka juz sie wchlonela, a jak slaba biegunka to nic sie nie dzieje. potwierdzilam to u ginka, sama czesto mialam takie problemy

tabletka wchlania sie od 2 do 4 godz.!!!!!!!!!!!! jest duza szansa ze ja wydalilas. w takiej sytuacji powinnas juz wczoraj połknac dodatkowa tabletke. a teraz to na Twoim miejscu zabezpieczalabym sie podwojnie.

Gość kejtiii
tak jak napisalam mam zamiar sie zabezpieczyc podwojnie.ale mi raczej chodzilo o odpowiedz dziewczyn ktorym sie cos takiego przydarzylo i nie zabezpieczaly sie podwojnie i czy byly tego skutki. do ->co to jest biegunka jednorazow :otoz moja droga lub moj drogi biegunka jednorazowa to taka gdzie nie latasz co chwile do klopa!!!!