Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierdzioszki

Czy po CZERWONEJ HERbacie tez macie wzdęcia ???

Polecane posty

Gość pierdzioszki

Myślałam że umre w pracy brzuch mi tak wzdeło że myslałam że spodnie wbiły mi sie na stałe tragedia !!! A do tego ciagle ktos był w łazience i nie mogłam sobie "popuscić " bynajmniej nie wykonalne było ciche zrobienie sobie tej przyjemności Czy ktoś tez tak reaguje na to paskudztwo ???

Gość Herbata_nie_dziekuje
ja też :O

Gość pierdzioszki
to straszne i jak ja pic ??? ja drugi raz nie chce przezywac takich katuszy :) chyba zostawie ja na wikendy ..... a moze te skutki uboczne sa wynikiem złego odzywiania ktore w połączeniu z herbata daje takie skutki ??? macie jakies sugestie ??????????

Gość Herbata_nie_dziekuje
Moja metoda - nie pijam w ogóle czerwonej herbaty. Wyrzeczenie, ale pozbyłam się tych dolegliwości

Gość jaaaaaaa
Ja miałam chyba tak na początku kiedy zaczynałam pić tą herbate... teraz mi przeszło

Gość nic dziwnego
poprostu nie potraficie pic tej herbaty czerwona herbata nie powoduje czegos takiego kiedy je sie malo a przedewszystkim zdrowo ale jak sie napchacie i potem pijecie ta herbate zeby sie wyproznic czy przyspieszyc metabolizm to nie dziwcie sie ze potem sa tego takie skutki

Gość tez mi sie tak
wydaje mysle ze sposob odzywiania ma tu znaczenie moze jesz tłusto i dlatego organizm tak reaguje ??

staram się odżywiać zdrowo, czerwoną piję od kilku lat i wcześniej nie miałam po niej takich dolegliwości, ale od około miesiąca mam po niej straszne wzdęcia, tzn. wydaje mi się, że to po niej, bo dawno wyeliminowałam z diety "podejrzane" produkty. nie chcę z niej rezygnować, może są jakieś "bezpieczne" ilości czerwonej, które można pić bez takich niespodzianek? albo sposób parzenia? proszę o poradę.

Gość anitka 1203
a mi sie po czerwonej herbacie robi wzdety brzuch jak balon;/