Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulalala21

Czy jest wśród Was ktoś kto stosuje przerywany i również w dni płodne??

Polecane posty

Gość owszem ja
ja

ja stosowałam jakieś 3 lata i nie zaszłam :D tylko że mój facet wyciągał jakies kilkanaście sekund przed wytryskiem i kończyłam mu ręką lub ustami :D a teraz jadę na tabletkach i jest o niebo lepiej chociaż jak uprawialiśmy przerywany to nigdy sie nie schizowałam czy zaszłam czy nie

Gość mallkasz
jA wlasnie w tym cyklu i teraz czekam na okres juz drugi dzien PS.nie staram sie o dzidzi.....tylko tak jakos....

Gość Fiorella truskawkowa
Moja koleżanka stosowała i teraz ma cudownego synka ;)

Gość ulalala21
ja teraz tez raz sprobowalam i nie wiem jakie to dni byly i teraz schiz na maxa :( wyszedl ze mnie z 2 min przed wytryskiem ale mam pietra jak nie wiem :) :( teoria - odwagi Ci tylko pozazdroscic :) mallkasz - moja droga napisz tylko jak dostaniesz okres ,ja tez nie staram sie o dzidzi... Fiorella truskawkowa - no to mieli wpadke a co kolezanki partner na pewno na czas wyszedl ?? :) PISZCIE I PISZCIE TEZ O PRZYPADKACH JAKIE ZNACIE BO JESTEM CIEKAWA 🌼

Na początku brałam tabletki, które są bardzo wygodne owiele bardziej niz stosunek przerywany (gdyz bardzo stresuje faceta czy zdąży czy nie) , a teraz zrezygnowalam z tabletek i jade na żywioł, chyba bede spodziewala sie bobaska :)

Gość ulalala21
Tredowata - no to życze powodzenia moja droga :) i on konczy w Tobie ?? czy jak ,skad wiesz ,że już bedzie dzidzi?? a co sadzicie o moim przypadku , moglam wpasc ?? piszczcie na pytanie w topicu , buziaki

Gość kinga2
no jak to było w dni płodne to jest duże prawdopodobiństwo znam wiele osób co maja fajne dzidzi przez to...nastepnym razem sie zabezpiecz bo czasem raz wystarczy..i juz z reszta plemnikki troche zyja w organizmie a znajduja sie w płynie przed wytryskiem ale bądz dobrej mysli i nie zchizuj bo okres ci sie bedzie spóżniał moze nie zajdziesz....buzka ps.podziwaim te osoby które tak ryzykuja ja bym sie nie zdecydowała no chyba zebym sie starała o dziecko .....buziaki i pozdro dla was...

Gość Fiorella truskawkowa
Tak, kolega wyszedł przed. Po prostu ten "mały" był wśród plemniczków znajdujacych się czasem w "płynie przed wytryskiem"

Gość ulalala21
:( :( no mam stracha nieziemskiego :( za kilka dni zrobie test

Gość ulalala21
????

Gość ulalala21
?? ??

Gość no nieee
zamartwiaj się, szanse są ale z drugiej strony musiałabys miec pecha. Mnie sie to zdażyło, ale kochaliśmy się na żywioł, przedłużaliśmy tj. jak juz dochodził to była przerwa, po chwili dalej i tak kilkanaście razy. Wtedy napewno było dużo plemników w płynie przed wytryskiem. Śluz był bardzo płodny czyli to był sam szczyt.

Gość a czasem jest tak
ze dochodzi do wytrysku w dni plodne u kobiety i NIE zachodzi..czego juz kompletnie nie moge zrozumiec. Kupe moich znajomych tak ma, ja sie jeszcze az tak nie odwazylam

Gość ulalala21
no nieee - oby :) mam nadzieje ,że nie doswiadcze tego pecha , pozdrawiam gorąco a czasem jest tak - własnie ja tak samo sie nad tym zastanawiam , pozdrowionka gorące :) oby było ok :(

Gość Miareczka 22
A ja myślę ,że dobrze że się teraz tak stresujesz. Oszczędnosć na gumkach, niedbałośc czy jeszcze coś innego? O czym ty myślałaś wtedy? Ze sie uda? A jak się nie uda?

Gość ulalala21
Miareczka 22 - oj Ty chyba masz nieludzkie uczucia nie wiem jak można tak mówic do kogos ,że dobrze mu ,że sie stresuje , ja bm nie mogla sie cieszyc tym,że ktos sie denerwuje albo ma problem moze kiedys sama to zrozumiesz jak bedziesz milala jakis problem czego nie życze Ci tak jak ty mi, to jest impuls coz stało sie nie cofne czasu chco bardzo bym chciala

Gość a czasem jest tak
za na forum pojawiaja sie znudzone zyciem zawistne trole ;) wiec ulalala nie karm trola prosze ;) bedzie dooobrze, dostaniesz okres, zobaczysz

Gość ulalala21
a czasem jest tak - hehe trole :) dobre no masz racje :) mysle ,że bedzie ok ,zaufam Ci :) dzieki ...........

Gość a czasem jest tak
No dziekuje za okazane zaufanie ;) sluchaj rady starszej kilka lat kolezanki ;) Kiedys madra kobieta mi powiedziala ze dzieci siedza "na gorze" i wybieraja sobie tatusiow ;) hihihi i to ze dotychczas nie zaszlam zajsc w ciaze oznacza ze po prostu moje dziecko czeka na "Wyjatkowego Tatusia" i wiesz co? poznalam takiego Pana..;)

Gość ulalala21
a czasem jest tak - ciesze się ,że poznałaś takiego Pana :) życze wszystkiego najj z nim :) i ufam Tobie starsza koleżanko :) fajnie byloby żeb dzieci na górze wybierały tatusiow, kochana jesteś :) pozdawiam ❤️

Gość joahnna
Ja teraz raz spróbowałam i mam Pietra na maksa !! W 10 dniu jest duze prawdopodobienstwo ??

Gość taki ktosiek
niemal w kazdym dniu jest prawdopodobienstwo ,ale jesli zdazyl wyjsc to malo prawdopodobna jest ciaza pozdrawiam