Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomus1212

Pierwsza randka

Polecane posty

Gość tomus1212

Potrzbuję pomocy. Poznałem dziewczyne ,która mi si ę spodobała. Chciałbym zaprosić ją na spacer lub cos w tym stylu. Jak to zrobić.Nie wiem czy ona ma już chłopaka a nie znam żadnej osoby od, której mógłbym się tego dowiedzieć. Nie nosi żadnych pierścionków czy to może oznaczać,że też jest samotna. Rozmawialiśmy tylko jeden raz, mam zaproponować jej spotkanie mówic to prosto z mostu czy raczej tak poprowadzić rozmowę, aby sama to zaproponowała?

...nie bądź ciapa, proponuj i (mam nadzieję) baw się dobrze! :)

Gość tomus1212
26 lat

Gość Pikador
mm...Tez mialem kiedys takie problemy ;] Ale jak juz chcesz ja zaprosic to musisz to zrobic podstepem:) Nie mozesz jej powiedziec ze na jakis spacer bo pomysli od razu ze to randka :P a jak sie przestraszy to moze sie nie zgodzic i masz dol :) Wiec ja bym zrobil tak : Podszedl i pogadal...pozniej zapytal sie jej czy moze Mi pomoc w wybraniu jakiegos prezentu dla mamy na miescie, albo siostry kogokolwiek :) No i powiesz ze baaaardzo Ci zalezy no i pujdziecie na sklepy, polazicie troche i pozniej zaprosisz ja na kawe i ladnie podziekujesz za pomoc :) I oczywiscie umowiasz sie z nia na drugie spotkanie :)