Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnus

lista dobrych i złych ginekologów

Polecane posty

Gość magnus

dziewczynki wpisujcie tutaj ginekologów tych dobrych i tych złych. ale tak króciutko TYLKO NAZWISKO ADRES TEL i czy jest dobry czy zły a jesli tak to dlaczego zeby forum sie nie rozrastało niepotrzebnie. Mysle ze pomoze to wielu dziewczynom, i piszcie w jakich chorobach wam pomogli lub zaszkodzili albo czy dobrze porwadzili ciaze czy zle pozdrawiam

ojej.... ćwiartka, przykro mi. Ja z reguły nie chodzę do kobiet-ginekologów.... Poszukuję dobrego gin. w krakowie.

bardzo dobry ginekolog w Staszowie Pani Marzanna Bednarska - Nadgrodkiewicz super kobieta przyjaciel kobiet bardzo dobry lekarz

a jak jest oewniośc ze ktos nie zrobi sobie tu autoreklamy zachwalajac swój gabinet podszywajac się pod pacjentke jest taki topik na forum o dobrym zakładzie fryzjerskim a w praktyce okazało sie że to lipa i panie zrobiły sobie reklamę.

Gość bez reklamy
Poziomka----> jak kilka dziewczyn z czarnymi nickami wypowie sie zgodnie to wiadomo, ze to nie reklama

Gość dzastina34
Nie polecam dr.Andrzeja Dłubaka z Zabrza nie rozpoznał u mnie guza jajnika a leczyłam się u niego kilka lat.W końcu poszłam do poradni pzryszpitalnej i tam dowiedzialam się prawdy.Chodziłam do niego prywatnie chodziło o kasę a nie o leczenie

Gość mar1ka
AnnA Wlodarczyk przyjmuje w swoim gabinecie na Krasinskiego Niekompetentna zla lekarka, odradzam! Chodzilam do niej podczas pierwszej ciazy, ok 20 tyg chcialam zrobic usg i zdziwilam sie ze nie ma w gabinecie, zwlaszcza ze wizyta nie nalezala do tanich. ona : ze przeciez to pani nie potrzebne usg, nawet jakby cos z dzieckiem bylo nie tak to co Pani z tym zrobi? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość aleve7
topic bez sensu, bo cala polska tu moze pisac, powinnas chociaz na wojewodztwa podzielic

Gość betita1
Nie polecam dr Dłubaka, który przyjmuje w przychodni Salubris w Zabrzu. Potraktował mnie bardzo chamsko. W ogóle nie słucha co się do niego mówi. Jestem uczulona na jod a pomimo tego ze mu o tym mówiłam wypisał mi recepte na lek z tym składnikiem, Kiedy Żle się czułam po lekach i wróciłam do niego wkurzył się i zbadał mnie tak, że czułam się jakbym była molestowana. Dla mnie to żaden lekarz tylko pies na pieniądze. Nie polecem! Może inne pacjentki miały z nim lepszy kontakt ale ja tam w życiu nie wróce.

Gość ijkuyk
Zły materialista-Marek piliszczuk--Słupsk,

Gość fpjrpwj4efo
oszust i najdroższy jest w Słupsku głąb koło maC:Donaldu na ul.Sołdka jakoś na M,wizyta 180zł i chciał wyciągnąć kase,muwił,że nadżerkę muszę u niego usunąć,bo na książeczkę nie robią! Poszłam do innego,stwierdził,że nic nie ma,a zabieg o którym mowa robią na RUMoską,więc w kieszeni zostało 500zł,i co by mi wypalił,niewiadomo!Omijam go szerokim łukiem,starego dziada!

Gość fpjrpwj4efo
To Markiewicz Krętacz Sołtka 1

Gość noooogfre
TAK,POTWIERDZAM!!!!! InnI biorą 60 zł,a on podwójnie,ale nawet diagnozy dobrze nie postawi! RACJA! NIE POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość KUBASINIU
Ginekologow ze Staszowa nie polecam mam zle doswiadczenia zwiazane z moja pierwsza ciaza...nie umieja zrobic porzadnego usg i nie wiedza po co sie robi przeziernosc karku...przez cala moja ciaze utrzymywali ze moje dziecko jest zdrowe a okazalo sie na koniec ze jest bardzo chore i nikt sie tym nie przejol nie polecam i przestrzegam inne panie

Gość fimke
poszukuję dobrego ginek. w Kluczborku Słyszałam o p.Rajcy, Korzekwie i pani Królikowej i niestety opinie te są bardzo niepochlebne sama już nie wiem, przeprowadziłam się i muszę kogoś wybrac i tu jest mega problem