Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sranie w banieheee

tez was to wkurza?? masakra!!!

Polecane posty

Gość sranie w banieheee

Na forum jest mnostwo topikow, maja bardzo duzo stron ale..... rozwalaja mnie osoby takie nowe, co pisza "hej jestem nowa nie mam czasu przeczytac topiku poradzcie mi cos na..." dobija nmie takie lenistwo, co chwile te same pytania, a wystarczy troche wysilku. Jeden topik ma 1000 stron, ledzie walcza zeby sie czegos pozbyc i nie udaje sie, wykorzystuja rozne porady a tu przychodzi taka jedna i prosi o "w miare tani i skuteczny sposob" no dobija mnie to!!! Nie odpowiadac po raz setny na te same pytania!!! Jak komus zalezy niech przeczyta chociaz kilka stron!!!

A mnie nie wkurza. Gdyby każdy stosował się do Twoich rad, każdy topik szybko by umarł śmiercią naturalną, a tak przynajmniej cos się na nim dzieje.

Gość ejejejejjej
ja tez nie lubie powtarzac tego samego tysiac razy, ale czasem topiki sa naprawde dlugie i nie winie ludzi, ze nie maja czasu czytac tysiaca stron. Dolaczylam kiedys do topiku, ktory wtedy mial 380 stron. przebrnelam przez 100 pierwszych.. i tyle. Nie ma czasu na czytanie tysiaca stron, jesli chcemy dzadac np. jedno pytanie. wiec sie nie burz! albo jak ci to spedza sen z oczu, podaj osobie pytajacej nr strony, na ktorej znajdzie odpowiedz. Ale pewnie sama nie wiesz, na ktorej stronie by to bylo :P

Gość sranie w banieheee
nie chodzi mi o takie szczegoly. Przyklad strony o zapuszczaniu wlosow, gdzies w polowie pytanie co to skrzypowita i za ile, takie rzeczy mozna samemu w necie sprawdzic.

Jakby ominąc własnie takie głupie wpisy postów by było o połowe mniej :o i tez mnie to wkurza :P ale najbardziej mnie wkurza jak ktos jest tak leniwy ze nie potrafi wpisać w google:/ chociaz leniwy... tyle samo a nawet dłuzej mu to zajmuje wpisując tutaj... do tego jeszcze niedoszłam:D:D:D a co to kurwa google gryzą...:o:o

eh, ale za bardzo nie ma co z tym fantem zrobic... co chwila ktos nowy na forum dolacza itd... mnie za to bardziej irytuje fakt, ze jest milion topikow poruszajacych ten sam problem. fajny jest o rozstepach, bo jest taki jeden. i wszystkie rady sa tam do kupy zebrane i nie musze szukac po calym forum innych. ale np gdy ktos chce sobie wydepilowac nogi czy usunac wagry, to by znalazl kolo 30 takich samych topikow na jeden temat, i w kazdym jest tak po szesc czy pietnascie postow, i to tak sie jakos kupy trzymac nie chce... no masakra

eh, ale za bardzo nie ma co z tym fantem zrobic... co chwila ktos nowy na forum dolacza itd... mnie za to bardziej irytuje fakt, ze jest milion topikow poruszajacych ten sam problem. fajny jest o rozstepach, bo jest taki jeden. i wszystkie rady sa tam do kupy zebrane i nie musze szukac po calym forum innych. ale np gdy ktos chce sobie wydepilowac nogi czy usunac wagry, to by znalazl kolo 30 takich samych topikow na jeden temat, i w kazdym jest tak po szesc czy pietnascie postow, i to tak sie jakos kupy trzymac nie chce... no masakra