Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiara22

Kosmetyki do opalania w solarium...jakie?

Polecane posty

Ostatni kupiłam sobie karnet na solarium i jestem już po 2 wizytach :) Bardzo chcę uniknąc oparzeń więc za każdym razem byłam na 7 minut. Jednocześnie jak każdy chyba chciałabym jak najszybciej osiągnąc wymarzony efekt i stąd moja prośba do Was Kochani... Proszę poleccie mi jakieś dobre kosmetyki do używania w solarium...chodzi mi o takie przyspieszające opalanie i nawilżające skórę :) Będę bardzo wdzięczna za pomoc 🌼

Nikt nie używa takich kosmetyków ???? Wprawdzie znalazłam na Allegro kilka propozycji ale nie wiem na jakie się zdecydowac :( tymbardziej że ceny takich specyfików nie należą do najmniższych :( ... może te kosmetyki z serii Soleo ???

Gość jejeje
A mi na te specjalne do solarium szkoda kasy. W zeszłym roku kupiłam sobie przyspieszacz opalania Super Express seria Riviera - Pollena-Ewa i byłam zadowolona :) W tym roku nie mogłam go nigdzie znaleźć więc kupiłam przyspieszacz firmy Dax Cosmetics. Bylam na solarium 8min i jestem czerwona jak rak, normalnie po tak krótkiej sesji nic by mnie nie wzięło więc zakładam że działa :D Ale i tak bardziej zadowolona byłam z poprzedniego bo chyba nie spiekał tak na czerwono.. Poczytaj opinie o takich produktach na wizażu: http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&csid=19f37aa32a5c52255b9ea098f7f5f466&cmd=browse&category_id=131

Gość Kasia22o
Ja chodzę do solarium rzadko, ale czasami trzeba, więc zawsze używam przyspieszacza do opalania Sorayi, skraca czas przebywania pod lampami, a opalenizna ma ładny kolor, ale zdecydowanie wole słoneczko :)

Gość jaworkaaa89
Na pewno ciekawy wybór kosmetyków do solarium znajdziecie tutaj https://sklep.soleo.pl . Myślę, że warto wybierać rozwiązania, które nie tylko przyspieszają opalanie, ale również takie, które pielęgnują nasze ciało.