Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perełka333

Czasem wstydzę się za swojego faceta

Polecane posty

Gość perełka333

To jest cholernie głupie, ale nic na to nie mogę poradzić. Ja mam 20 lat, on jest lekko po 30-stce a ubiera się czasem jak szkoda mówić. Ludzie w jego wieku się przeciez fajnie ubierają, modniej a on w ogóle o wygląd nie dba. Na dodatek jescze tak troszeczkę łysieje. I te jego wlosy nad uszami, no nie przystrzyże. Czy faceci kompletnie nie zwracają uwagi na wygląd? czy tylko mój? Dzieli nas duża róźnica wieku a przez to czuje się jakby on był jeszcze starszy. Naprawdę, czasem wstydzę się pokazać z nim pzy ludziach. Zbesztajcię mnie, albo co, bo to chyba ja jestem na tyle głupia, zeby się przejmować tym, ale mam fioła na tym punkcie.

Gość ssssssssssss
a nie lepiej byloby ci z kims w twoim wieku/ poza tym, moze powinnas temu panu zacac sugerowac delikatnie, zeby zaczal dbac o swoj wyglad.. albo zacznij kupowac mu ubrania.. zaprowadz do fryzjera... oops, zapomnialam, masz 20 lat.. pewnie nie mialabys peiniazkow na takie dzialania..

Gość perełka333
on nie ma żony:P ja nia będę, chyba:) Do "niejesteś głupia" jak ja mu mówię coś w żartach to on teg nie bierze na powaznie i by mnie "olał" hehe. A z nim na zakupy, no chyba masz racje. A jak sprawić, żeby strzygł się regularnie co miesiąc i żeby sam na to wpadł?, bo jak ja mu teg nie zasugeruje to on by się chyba nie strzygł:/

Gość ssssssssssss
bo tak naprawde, zastanow sie, po co ci facet, ktory ma tyle lat? nawet jesli wasz zwiazek przetrwa, to pomysl, ze pewnie dzieci bedziesz chciala miec za 5-10 lat.. a on bedzie mial juz cxzterdzieche i wiecej na karku. zanim dzieci dorosna.. facet bedzie mial szescdziesiatkie i nastoletnie dzieci biegajace po domu.. A potem, kiedy ty bedziesz jeszcze w pelni sil, piekna kobieta w kwiecie wieku, on bedzie staruszkiem, ktoremu trzeba bedzie myc pupe, wymieniac pieluchy itp.. tego chcesz?

Gość perełka333
sssssss no wiesz, może by i było lepiej, ale już za późno bo się zakochałam:) I jak ja mam mu delikatnie zasugerować, żeby dbał wygląd? Powiedziałam mu kiedyś, że jestem tolerancyjna, no bo jestem, ale czasem jak na niego patrze to........ ja jestem okropna, az mnie skręca jak to pisze, ale taka jest chlerna prawda

Gość perełka333
wiem ssssss i czasem ta myśl mnie dopada, ale akurat tym sie tak bardzo nie przejmuję

Gość ale ona go kochaaaaaaaaa
:) bedzie dlugowlosy;P

Gość perełka333
mówiłam mu, że jest mu lepiej w króciutkich(bo wtedy tej łysinki tak nie widać:)) ) i żeby się strzygł częściej, ale to jak walić łbem ścianę:(

Gość ssssssssssss
no to z calego serca zycze powodzenia i duzo sil. ja kiedys ten sam blad popelnilam. i mimo ze sie kochalismy i nadal bardzo kochamy, czesto mysle, ze trzeba bylo znalezc kogos w moim wieku.. czasem juz nie mam sily a jak delikatnie zasugerowac? moze nie sugerowac, ze sie beznadziejnie ubiera, ale np. idac ulica powiedziec mu, o popatrz na tamtego faceta (oczywiscie w podobnym wieku), patrz jakie ma fajne.. cokolwiek, spodnie/koszule/// albo: wiesz, swietnie byc w tym ciuchu wygladal.. albo go podejsc inaczej: sluchaj, ta koszula jest sprana, tamta tez, chyba powinnismy pojsc na zakupy itp.

Gość ale ja go kochaaaaaaaaa m
no mojemu ladnie tak i tak:)

Gość perełka333
chętnie bym mu tak powiedziala,ale po prostu wymiękam. Jakoś nie potrafię

Gość perełka333
i też częśto myślę, ze lepiej by było miec kogoś w moim wieku, ale zostałam złapana w sidła:) nie mogłabym go zostawić, bo wiem jak bardzo mnie kocha no i zreszta ja jego też. Czasem juz do niego nie mam sił,ale żyję i dalej kocham:)

Gość macchiato latte
a moze powinnas isc z nim na zakupy i powybierac mu ciuchy ...powiedz mu ze w tym bedzie mu dobrze i Tobie sie bardzo podoba ,ja mam podobna roznice wieku i moj maz zawsze liczy sie z moim gustem i.... a do fryzjera dalej go musze gonic takze Ty tez powinnas sie przyzwyczaic;) przypominaj mu jak juz jest czas na sciecie włosów.....

milosc miloscia, ale do cholery nie rozumiem tego, ze on nie chce zadbac o sobie. sluchaj starszych i wiej, bo bedzie tylko gorzej, On nie jest mlodym facetem, ma pewne nawyki, ktorych nie wyplenisz.A ze sie tak zapytam, to stary kawaler?

Gość perełka333
jeszcze jedno, on do fryzjera nie chodzi, hehe. Ma maszynkę i sam się goli w domu:) a na zakupy to on chodzi baaaaaaaaaardz rzadko i raczej nie ze mną tak, jest starym kawalerem, tzn jescze nie tak starym:)

Gość perełka333
ale przeciez nie mogę uciec od tak bo nie podoba mi się jego wygląd, no nie mogę

Gość perełka333
On ppwinien dla mnie chcieć młodziej wyglądać i się nie stara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość perełka333
dzięki:) no mam nadzieję, że nigdy nie pożałuję