Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znowu wszystko we mnie tanczy

Loreal True Match ... rzeczywiscie trwały i dobrze kryjacy ?

Polecane posty

tak sie zastanawiam ... szkoda mi wyrzucic 50 zł w bloto ... niech powiedza prawdę ;) te, ktore stosowały ...

Gość doVE
ja stsosuje od ponad roku i dla mnie jest bardzo dobry :) dopasowuje sie do koloru cery wiec nie ma szans zeby obijal sie i robily sie smugi przy okolicach szyji i uszu, ja mam lekko zaczerwienione policzki i jak najbardziej go polecam. Co do trwalosci nie jest najgorszy lecz swietny tez nie. Matuje na ok 5 godz. Ale kolorki sa ladne ja mam W3, konsystencja jest rewelka lekka->POLECAM !!

Gość nikt wiecej go nie stosował

Gość aileens
ja uzywalam go i jest boski, matuje i ladnie kryje :)

konsystencja świetna, ładnie matuje - przynajmniej na 3 godziny, kryje całkiem dobrze (jednak gorzej od dermablend vichy). Nie nadaje się do skóry suchej, uwydatnia zmarszczki.

Gość loreal
infallible jest jeszcze b kryjacy.Ja mam mase piegow a pod mala warstwa fluidu wszystko sie kryje i pryszcze i piegi a wyglada b naturalnie

Mam infallible i nie jestem zadowolona, to pudrowe wykonczenie to nie dla mnie

Gość no to niestety
ale true match też ma takie wykończenie, jest ciężki, podkreśla pory i skórki, drobne zmarszczkli, bardzo postarza skórę, zwłaszcza kiedy ogląda się ją z bliska i jestbardzo kiepskim podkładem... Polecam Clinique Stay True, beztłuszczowy, pięknie wygładza cerę, nie daje pudrowego, ale półmatowe wykończenie, kosztuje 108zł, ale to niewiele, bo jak kupisz True Match, to razem z Infallible będziesz juz miała dwie porażki za tą samą cenę. Mi podkład Clinique ()30ml) stracza na dwa lata, potem jeszcze zostaje, ale po dwóch latach po prostu wymieniam na nowy. Mało się maluję (ale codziennie) a ten podkład super kryje, jest wydajny. I ma mnóstwo kolorów do wyboru.

Gość anty.no.mia
Ja używałam c1 Loreala True Match i byłam zachwycona jego lekkością i wspaniałym kryciem. Teraz używam tego infallible i jestem zła. Wyrzuciłam pieniądze w błoto - jest ciężki, tłusty, źle się trzyma. Źle też pani w sklepie mi doradziła kolor i wyglądam jakbym miała maskę. Teraz jak głupia szukam na Allegro c1. jakby ktoś miał: gg2015675

Gość upupup

Gość brys
a ja kupiłam za 30 w rossmanie :)