Gość przeczytalam Napisano Kwiecień 25, 2006 Czytalyscie? Co sadzicie o tym pisemku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ksjcsjpj Napisano Kwiecień 26, 2006 a czy to pismo ma stronę internetową? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*gerda*** 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 koleżanka miałam,nic ciekawego tam nie ma :O to co wszedzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mało gustowy Napisano Kwiecień 26, 2006 a te porady w stylu: "obwąchaj sąsiada z windy" - żenada - po tym tekście przestałam czytać ten numer i od razu wyrzuciłam do koszta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mało gustowy Napisano Kwiecień 26, 2006 kosza :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miarka 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 Badziew jakich mało! Żal wydać te 3 zł;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość już sama reklama Napisano Kwiecień 28, 2006 jest bardzo wymowna ... porazka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość salbei Napisano Kwiecień 28, 2006 to miało byc cos w stylu Cosmo, ale nie wyszło :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joy to połączenie Cosmo Napisano Kwiecień 28, 2006 i BravoGirl:-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Some Bizarre 0 Napisano Kwiecień 28, 2006 hmm o modzie i urodzie ciekawie pisza...ale te 111trikow:O co za badziew...wszytskei licealostki to czytają z tego wzgledu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AniaR Napisano Maj 2, 2006 Chcieli być jak Glamour ale im coś nie wyszło. ... więcej nie kupię tej gazety- badziewiasta jest jak nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość im cool. Napisano Maj 2, 2006 Słaba gazeta...o ile część o modzie i urodzie ujdzie, to "111 trików" to żenada...fragment o umilaniu jazdy windą również...masakra... Furious, nie obrażąj licealistek :p Joy'a czytają gimnazjalistki............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kawałeczek szynki 0 Napisano Maj 2, 2006 A ty gimnazjalistek :P :O Kupiłam pierwszy numer, 2 już nie chcę. Badziewie jakich mało :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slupszczanka 0 Napisano Maj 2, 2006 ja kupilam ten 2 numer zeby zobaczyc co to jest...i jednym slowem zalamalam sie!musze sie z wami zgodzic: to z winda to tragedia doslownie, a te 111 trikow to niejest lepsze...nic ciekawego tam nie ma, wiecej nie kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slupszczanka 0 Napisano Maj 2, 2006 nie jest lepsze mialo byc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach