Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydkie _kaczatko

dziewczyny z wszystkich stron swiata laczcie sie!!!

Polecane posty

Gość brzydkie _kaczatko

dziewczyny z calego swiata laczcie sie ze mna i dajcie pare rad jak zdobyc wzgledy u meszczyzny ktory mnie na bok odstawil?

Gość latawiecdoppelt
a czy jako meszczyzna moge tez cos poradzic?

Gość brzydkie _kaczatko
z checia uslysze dobrych i madrych rad panow.

Gość /../karolek/
a co/kto to jest meszczyzna?? dziewczyno! wroc do podstawowki. btw-odnosnie Twojego tematu-jesli piszac \"meszczyzna\" masz na mysli meŻczyznę, to.. hmm moze nie lubi On ,...KXCXXZXXZ(?)

Gość brzydkie _kaczatko
a co mam zrobic na mojej tastaturze nie ma polskich liter a pozaty to juz 10 lat jak nie pisalam po polku bardzo przepraszam za bledy. a pozatym prosilam o rade w sprawie milosci a nie o nauke jezxka polskiego czy gramatyki.

Gość brzydkie _kaczatko
do karolka jezeli cie interesuje to po prostu powiem zakochalam sie w facecie ktory mnie na bok odstawil i nawet nie wiem dlaczego. chcialabym nawiazac z nim kontakt ale nie wiem jak, bo to nie takie proste jak na razie to wiem ze nie chce sie ze mna spotykac ale nie powiedzial konkretnie dlaczego a bylo tak radosnie i milo czy mozesz na to soc odpowiedziec? izanim zaczne coc w tym kierunku robic chcialabym uslyszec co panowie na ten temat mysla a od dziewczyn dobrej rady.