Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanita29

Czarna krecha na rzuchu, kiedy zejdzie?

Polecane posty

Gość nanita29

Pytam Dziewczyny, które już rodziła i podczas ciąży miały czarną krechę na brzuchu, ile czasu po porodzie zniknęła Wam? Ja jestem 2 miesiące i nadal ją mam a mo gin powiedział mi, że to nigdy nie zejdzie! Jak było u Was?

Gość Wanka
Ja dwz lata po porodzie i kreskę wciąż widać, ale wydaje mi się, że to indywidualna sprawa.

Gość Wanka
U mnie chyba w 4.

Gość nanita29
Dziękuję za odpowiedż. Mi kreska pojawiła się w szóstym miesiącu. Nie jest to dla mnie żaden problem tylko sądziłam, że tak jak wszystko po porodzie również to wróci do normy. Sądząc po waszych doświadczeniach chyba się myliłam.

Gość asiol
tak ze 4 miesiące po porodzie mi zeszła, koleżance po pięciu, nie znam babki, której została ta krecha na zawsze, a duzo znam takich, które rodziły, więc to chyba głupota, ze zostanie, nie przejmuj sie , na pewno zejdzie, podobno lepiej nie opalac brzucha dopóki nie zniknie pozdrawiam

Ja też się bałam, że mi ta krecha nigdy nie zejdzie, ale nawet nie zauważyłam kiedy zeszła, na pewno jakieś pół roku po porodzie, nie wcześniej.

Gość mlodamama20
hej! ja jestem 17 dni po porodzie, a kreska od pepka w gore prawie zeszla calkowicie, widac jeszcze ta od pepka w dol :( mojej kolezance ktora jest ciemna brunetka kreska ta wogole nie zeszla :( ja jestem blondynka moze dlatego szybciej znika? opalicie brzuchy niedlugo to nie bedzie tych kresek widac :) moja kreska jest cieniutka i jasna, mam nadzieje ze nie bedzie z nia problemu :) pozdrawiam