lenkak83 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 wiem to glupie ale nigdy sie nad tym nie zastanawialam ale skoro biore pigulki 21 dni potem robie 7 dniowa przerwe w trakcie ktorej w 3 dniu mam okres trwajacy 5 dni to kiedy mam plodne dni a kiedy nie ? hehe zaraz ktos mnie posadzi o ciemnogrod :) ale co tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lololololololo Napisano Kwiecień 26, 2006 nie masz w ogóle dni płodnych, pigułki oszukuja organizm,ze masz okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia123456 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 nie masz dni płodnych!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
misia123456 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 nie masz dni płodnych!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pifpaf Napisano Kwiecień 26, 2006 tabletki hamują owulacje wiec przyłaczam sie do powyższych wypowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lenkak83 0 Napisano Kwiecień 26, 2006 ok dzieki za odpowiedzi ale posluchajcie moja kumpela brala pigulki wiem ze napewno ciagle o tej samej godz i nie zapominala i WPADLA jak to mozliwe skoro nie miala dni plodnych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anii Napisano Kwiecień 26, 2006 Wiesz według mnie, to Twoja koleżanka musiała coś przeoczyć, jakoś trudno mi uwierzyć w ciąże, no ale pewność 100% nie ma przy pigułkach, jak każdy wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Paulinka092 Napisano Grudzień 13, 2015 Polecam znajduję prezenty w sklepie http://szybkoprezent.pl/505-do-domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach