Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamanaaaaaa

do której jest czynny USC?

Polecane posty

Gość załamanaaaaaa

bo mi babka powiedziała że do 13 a ja chciałam mieć ślub o 16, a potem impreze....... a pozatym na mój termin zostala tylko 11, pieprzony system. jak jest u was?

Gość pisia marysia
mój kuzyn miał slub gdzieś po południu , koło 15-16 , ale jak mieszkasz w małej mieścinie , to po co mają w soboty diedzieć do Bóg wie której nie pękaj , o 11 tez jest ok

Gość załamanaaaaaa
miasto 250 tys mieszkańców - więc nie małe a nawet duże nie no ja nie będe zupy jadła o 12.30 kur......

Gość paczka od krowy
hehe to coś ściemnia ;) może jakiś oblegany termin sobie wybrałaś. A godziny urzędowania na drzwiach widac , poczytaj sobie

Gość załamanaaaaa
godziny otwarcia od 9!!!! do 13!!!!!! to jest chore jak jest w innych miastach?

Gość normalny pacjent
no tak widzę , od 8 do 15-16 w dni powszednie , w soboty do 12-13 jak ci bardzo zależy , to na pewno za dodatkową opłatą się da przesunąć , przecież ludzie czasem mająfanaberie jak slub na łące albo w lesie - zaproście sobie urzędasa do domu , zapłacicie mu i nie ma problemu

Wiesz co nie wiem do której akurat u mnie jest czynny USC ale z tego co wiem to śluby cywilne są zawyczaj rano. Tak więc jeśli masz ślub cywilny a potem kościelny to chyba dobrze że jest rano bo popołudniu jest kościelny :O

Gość załamanaaaaaaaa
no i du..... 11.30 - chyba sobie w łeb walnę, bądę próbować jeszcze z extra opłatą - a ostatecznie zaprosze gosci do urzędu a potem na wesele - obiad na 16, wszyscy są z mojego miasta............ to jest chore - organizacja wesela to udreka - wczoraj już chciałam rezygnować ps. skoro biore cywilny to chyba po że nie uznaje kościoła.