Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewa123

Z pasemek na farbowanie calych wslosow?

Polecane posty

Gość Ewa123

Witam.od3 lat co jakies 2,5 miesiaca robie u fryzjera blond pasemka.Jednak po jakims czasie wlosy te mi plowieja i praktycznie nie widac tego blondu.Bywalam u roznych fryzjerow.Czy moglabym teraz zafarbowac cale wlosy zwykla farba?bo chcialabym miec naprawde jasne blond wlosy.

Gość haaneczkaaa
ja tez robie pasemka ale mi nie płowieja moze kup sobie jakis szampon poprawiajacy kolor...

A na jaki kolor? Ciemny czy jasny? Bo jak na ciemny to po 2 tyg bedziesz musiała farbować. Zmyje sie farba z miejsca gdzie były jasne pasemka i nie ma bata nic nie poradzisz. Jak na jasny to dasz rade ale tylko rozjaśniaczem...Współczuje włosom

Gość Ewa123
Używałam juz wielu kosmetykow do wlosow farbowanych,rozjasnionych itp. A chce zafarbowac wlosy na jasny blond.a czy normalna farba nie pokryje? Bo na cale wlosy nie chce nakladac rozjasniacza,bo wiem jakie mam wlosy po samych pasemkach i wiem jak musze o nie dbac

Przykro mi ale nie. Spróbuj sie skonsultowac z jakimś dobrym fryzjerem, na pewno nie próbój sama...Rozjasnione włosy mają inna strukture, są po prostu martwe..

Gość magnoliaija
na ciemny kolor możesz spokojnie zafarbować, ale po pierwszym farbowaniu zbyt długo ciemny kolor nie utrzyma sie, tzn. po około 3-4 tygodniach zaczną przebijać pasemka, ale po kolejnych farbowaniach,kiedy włosy wchłoną nowy kolor będzie już ok. Powodzenia 🌻

Gość Ewa123
W gre wchodzi tylko jasny kolor wlosow.i na pewno wybiore sie z tym do fryzjera.tylko chcialam wstepnie sie zapytac.bo jezeli ten pokmysl okaze sie zly,bede miala wiecej czasu na wymyslenie czego innego