Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość male pytanko zadam

Tabletki brazujace - fakt czy mit?

Polecane posty

Gość male pytanko zadam

witam, czy tabletki brazujace (np te z allegro) rzeczywiscie powoduja przyciemnienie skory? zazywalam beta karoten ale cos nie bardzo widzialam efekty. Tym razem pytam o te mocniejsze.

Gość ************
zażywałam solarin max trzy miesiące i dupa blada. Nie brązują, to lipa

Gość ankieterka to ja
mit lipa

Ja zażywałam kiedyś przez miesiąc Solarin (ten mocniejszy) i skóra wprawdzie sama nie zmieniła koloru ale poszłam raz czy dwa na solarium (1 raz na 7 min a drugi na 10min) i byłam super brązowiutka :) Także według mnie takie tabletki same w sobie nie opalają ale bardzo przyspieszają opalanie na słońcu czy w solarium :)

Gość dzieki za odpowiedzi
no dziekuje za rady, teraz to juz nie wiem czy kupowac czy nie. Ja tez chodze w lecie na solarke i wlasnie zastanawiam sie czy to wspomoze wytwarzanie pigmentu.

Gość hmmmmmmmmmmmmmmm
"zażywałam solarin max trzy miesiące i dupa blada. Nie brązują, to lipa" hehehehe :D u mnie tak samo... dupa blada ;)

Gość sciemol
To oczywiste, że same tabletki nie sprawią, że staniecie się murzynami. To są tylko wspomagacze. Tak samo olejek do opalanie nie sprawi, że się ktoś opali. Po zażyciu "Solarin" trzeba iść do solarium lub poleżeć na słońcu. Chyba nie czytaliście dokładnie opisu na opakowaniu. Pozdrawiam

Gość bunia-justyna
hem... ja wlasnie zamierzam sprobowac tych tableteczek...i mam nadzieje ze pomorzecie mi znalezc dobre tableteczki po ktorych bylabym ciemna:P:P bo jak narazie jestem blada jak sciana ..ah.. i wcale mi to niepasuje ..;/;/;/

Gość bunia-justyna
hem... ja wlasnie zamierzam sprobowac tych tableteczek...i mam nadzieje ze pomorzecie mi znalezc dobre tableteczki po ktorych bylabym ciemna:P:P bo jak narazie jestem blada jak sciana ..ah.. i wcale mi to niepasuje ..;/;/;/

Gość lorkaaa
podobno solarin max musi byc odpowiedni do skory !!!! jak to odpowiedni do skory !!???? to do tego solarin max trzeba miec odpowiednia skore!!! a jak ja jestem blada i ciezko sie opalam moge lezec caly dzien na sloncu i sie nawet nie zaczetwienie !!! a jak zlapie leciutki kolor to za 2 dni jestem spowrotem blada!!! nadaje sie????